Πρωταθλητής ο Σίκαλος στο Όπεν Ανδρών Γουμένισσας

 
Πρωταθλητής ο Σίκαλος στο Όπεν Ανδρών Γουμένισσας
tn team Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 - 14:32

Ο Ορέστης Σίκαλος αναδείχθηκε πρωταθλητής στο Όπεν Ανδρών του Ο.Α. Γουμένισσας στο Πολύκαστρο.

Μετά από έναν πολύ ωραίο τελικό, στον οποίο επέστρεψε από σετ πίσω, ο Ορέστης Σίκαλος κατάφερε να επικρατήσει του Γιώργου Σαλτίδη με 2-6, 6-3, 6-1 και να κατακτήσει τον τίτλο στο Όπεν Ανδρών Γουμένισσας.

O 18χρονος αθλητής του Ο.Α. Ιωαννίνων, δεν είχε χάσει κανένα σετ στην πορεία του μέχρι τον τελικό. Πέρασε με bye στον 2ο γύρο, όπου κέρδισε τον Ανέστη Πρίφτι με 6-4, 6-3, ενώ στα προημιτελικά είχε κερδίσει τον Αριστείδη Κοσμά με 6-2, 6-4. Στα ημιτελικά κέρδιζε με 6-0, 4-0 τον Μαργαρίτη Τσελεκίδη, όταν ο τελευταίος εγκατέλειψε.

Πολύ καλή εβδομάδα βεβαίως και για τον Σαλτίδη, Νο.1 στο ταμπλό του τουρνουά. Ο αθλητής της Ακαδημίας Τένις Πανόραμα επίσης μπήκε στον τελικό χωρίς να απωλέσει σετ, επικρατώντας στον 2ο γύρο όπου μπήκε με bye του Ιωάννη Παγώνη με 6-2, 6-3, στα προημιτελικά του Κυριάκου Δαφλίδη με 6-0, 6-0 και στα ημιτελικά του Θωμά Ορέστη Πανούλα με 6-4, 6-4.

Στο Όπεν Γυναικών της Γουμένισσας, πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Κωνσταντίνα Καδόγλου, η οποία κέρδισε στον τελικό την Αλεξάνδρα Ευθυμίου με 6-0, 6-1.

Τα αποτελέσματα του ταμπλό των ανδρών

Τα αποτελέσματα του ταμπλό των γυναικών

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots