Νίκη στα play-off για την Ελλάδα

 
Νίκη στα play-off για την Ελλάδα
Νίκη στα play-off για την Ελλάδα
tennisnews team Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2019 - 16:50

Η Εθνική μας ομάδα στα κορίτσια 14 επέστρεψε στις επιτυχίες, κερδίζοντας τη Νότια Αφρική για τον πρώτο αγώνα των play-off, που θα επιτρέψει στην ομάδα μας να διεκδικήσει μια από τις θέσεις 9-12 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της ITF.

Η ελληνική ομάδα, αποτελούμενη από τις Μιχαέλα Λάκη, Αθηνά Πήττα και Νικολέτα Παρετζόγλου, είχε αποδείξει από τις πρώτες ημέρες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, πως ήταν ανάμεσα στις δυνατότερες του τουρνουά. 

Ο άδοξος αποκλεισμός της στη φάση των ομίλων, που άφησε την ομάδα μας εκτός τελικής 8άδας, δεν επηρέασε τα κορίτσια μας, που σήμερα επέστρεψαν στις επιτυχίες με μια εμφατική νίκη επί της Νότιας Αφρικής με 3-0, με αποτέλεσμα να προκριθούν στην επόμενη φάση των play-off, όπου θα διεκδικήσουν μια από τις θέσεις 9-12 του τουρνουά.

Η Αθηνά Πήττα επιβλήθηκε της Carle Botha με 6-1, 6-2, ενώ η Μιχαέλα Λάκη δεν έχασε ούτε ένα game (6-0, 6-0) από την Anna Wise. Στο διπλό, Λάκη και Πήττα ένωσαν τις δυνάμεις τους, για να επικρατήσουν των Botha και Wise, με 6-0, 6-3, ολοκληρώνοντας τον ελληνικό θρίαμβο.

Στα ημιτελικά των play-off για τις θέσεις 9-16, ή αλλιώς στα play-off των θέσεων 9-12, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη Νότια Κορέα. Αν κερδίσει και αυτό το παιχνίδι, τότε θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την 9η θέση του τουρνουά και την 1η του consolation ταμπλό, στους τελικούς του Σαββάτου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots