"Λύγισε" η Λάκη στη Βαλένθια

 
"Λύγισε" η Λάκη στη Βαλένθια
"Λύγισε" η Λάκη στη Βαλένθια
tennisnews team Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2020 - 4:52

Η Μιχαέλα Λάκη δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Hibah Shaikh, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει την πορεία της στην προημιτελική φάση του ITF Junior Valencia Tennis Center. 

Μια πολύ καλή εβδομάδα είχε η Μιχαέλα Λάκη στη Βαλένθια της Ισπανίας, δεν θα συνεχίσει όμως στους ημιτελικούς του ITF Junior Valencia Tennis Center, μετά την ήττα της με 6-7 (5), 7-5, 6-4 από την Αμερικανίδα Hibah Shaikh.

Η 14χρονη Ελληνίδα τενίστρια κοίταξε στα μάτια την Shaikh, που στον προηγούμενο γύρο είχε χάσει μόλις 5 games από το Νο.2 του ταμπλό και Νο.27 στην παγκόσμια κατάταξη των junior, τη Λευκορωσίδα Aliona Falei.

Έγινε ένας πολύ δυνατός αγώνας ανάμεσα στη Μιχαέλα και στη Shaikh, με την Ελληνίδα παίκτρια να κερδίζει το 1ο σετ στο tie-break και την Αμερικανίδα να παίρνει το 2ο μετά από επίσης πολύ κλειστό σετ, που κρίθηκε στα 12 games. Τελικά η Shaikh έκανε και την ανατροπή, για να μπει στους ημιτελικούς της χωμάτινης διοργάνωσης της 2ης κατηγορίας της ITF.

Η Μιχαέλα πέτυχε δυο νίκες αυτή την εβδομάδα στη Βαλένθια. Στον 1ο γύρο είχε αποκλείσει τη Βελγίδα Tilwith Di Girolami με 6-4, 6-3, ενώ στον 2ο γύρο κέρδισε την Ισπανίδα Leyre Romero Gormaz, No.6 στο ταμπλό και Νο.51 στην παγκόσμια κατάταξη των junior, με 6-3, 6-7 (5), 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots