Νέα μεγάλη εμφάνιση και 8άδα η Μιχαέλα!

 
Μιχαέλα Λάκη
Μιχαέλα Λάκη tennisnews.gr
tennisnews team Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 - 17:17

Η Μιχαέλα Λάκη πραγματοποίησε ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας, για να προκριθεί για πρώτη φορά στην καριέρα της στα προημιτελικά μιας Grade 1 διοργάνωσης στο ITF Juniors Tour!

Η 15χρονη Ελληνίδα, η οποία απέκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο χθες τη Γαλλίδα Oceane Babel, No.3 στο ταμπλό και Νο.41 στην παγκόσμια κατάταξη στα 18άρια, πέτυχε άλλη μια μεγάλη νίκη σήμερα στα γήπεδα του Tennis Club Lokomotiv Plovdiv.

Επιβλήθηκε της Ουκρανής Sabina Zeynalova, που είναι 16 ετών και βρίσκεται στο Νο.88 της παγκόσμιας κατάταξης στα 18άρια, με 6-4, 6-1.

Αυτή ήταν η 5η νίκη της Μιχαέλας στο τουρνουά, καθώς ξεκίνησε την πορεία της από το ταμπλό των προκριματικών, ενώ έχει κερδίσει τα 8 τελευταία σετ που έχει παίξει.

Προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της σε προημιτελικό Grade 1 διοργάνωσης και προφανώς αυτός θα είναι και ο σημαντικότερος προημιτελικός της στο Juniors Circuit της ITF.

Αύριο θα αντιμετωπίσει τη Laura Hietaranta από τη Φινλανδία, μια παίκτρια που βρίσκεται στο Νο.141 της παγκόσμιας κατάταξης στα κορίτσια. H 16χρονη Hietaranta, απέκλεισε σήμερα τη Ρωσίδα Erika Andreeva, Νο.6 στο ταμπλό και Νο.46 στον κόσμο, με 2-6, 6-3, 6-0.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots