Τελικός στο Πόρτο Αλέγκρε για τη Λάκη

 
Μιχαέλα Λάκη
Μιχαέλα Λάκη Φωτογραφία: tennisnews.gr
tn team Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 - 2:07

Η Μιχαέλα Λάκη και η Lola Radivojevic προκρίθηκαν στον τελικό του διπλού στο πολύ δυνατό Brasil Juniors Cup στο Πόρτο Αλέγκρε.

Η Λάκη και η Radivojevic απέκλεισαν τις Ρωσίδες Kira Pavlova και Diana Shnaider, Νο.4 στο ταμπλό, με 7-5, 6-3, για να προκριθούν στον τελικό της διοργάνωσης της κατηγορίας Grade 1 της ITF, που φιλοξενείται στο Πόρτο Αλέγκρε της Βραζιλίας.

Η 15χρονη Ελληνίδα και η Σέρβα συμπαίκτριά της, είχαν κερδίσει προηγουμένως στο τουρνουά τις Natalia Szabanin και Radka Zelnickova με 7-5, 6-3, καθώς και τις Chelsea Fontenel και Clervie Ngounoue με 3-6, 6-4, 10-5.

Στον τελικό, που θα γίνει σήμερα, η Λάκη και η Radivojevic θα αντιμετωπίσουν τις Αμερικανίδες Elizabeth Coleman και Madison Sieg, Νο.1 στο ταμπλό. Η Sieg βρίσκεται στο Νο.17 της παγκόσμιας κατάταξης των juniors, ενώ η Coleman στο Νο.26.

Η Λάκη, η οποία βρίσκεται στο Νο.76 του κόσμου στα juniors, στο μονό για τον 1ο γύρο είχε αντιμετωπίσει τη Γαλλίδα Oceane Babel, No.4 στο ταμπλό και Νο.21 στον κόσμο, από την οποία ηττήθηκε πολύ δύσκολα με 6-4, 4-6, 4-6.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots