1η θέση στα διπλά της Λάρνακας η Παρετζόγλου

 
1η θέση στα διπλά της Λάρνακας η Παρετζόγλου
tn team Παρασκευή, 30 Απριλίου 2021 - 17:05

Η Νικολέτα Παρετζόγλου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο διπλό της διεθνούς διοργάνωσης U16 της Tennis Europe που φιλοξενήθηκε στην Herodotou Tennis Academy της Λάρνακας.

Η Παρετζόγλου και η Ουκρανή Mariia Drobysheva, κέρδισαν σήμερα τον τίτλο στο διπλό των κοριτσιών κάτω των 16 στο Herodotou Tennis Academy TE U16 G2, χωρίς να παίξουν στον τελικό, αφού αποσύρθηκαν η Κύπρια Κλειώ Μαρία Ιωάννου και η Γερμανίδα Sonja Zhiyenbayeva, με κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Για να μπουν στον τελικό, Παρετζόγλου και Drobysheva είχαν κερδίσει τις Γαλλίδες Ellejah Inisan και Jeanne Meme με 7-5, 6-2, τις Emilija Pranyte και Amina Zeghlouli με 6-4, 6-4, καθώς και τις Άννα Δεμιρτζή και Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, με 6-3, 6-1.

Αυτός ήταν ο 2ος τίτλος για τη Νικολέτα σε τουρνουά της Tennis Europe, έχοντας κερδίσει πέρσι ακόμα έναν τίτλο στα διπλά σε 16άρι τουρνουά και πάλι στην Herodotou Tennis Academy της Λάρνακας, με συμπαίκτρια τότε τη Σέρβα Leontina Stojanovic.

Στα μονά, η Νικολέτα έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, κερδίζοντας την Κινέζα Xuanyu Chen με 5-7, 6-3, 6-1 και τη Γαλλίδα Jeanne Meme με 6-2, 7-6 (1). Στα προημιτελικά ηττήθηκε από τη Zhiyenbayeva με 6-3, 7-5.

Μέχρι τα προημιτελικά των μονών έφτασε και η Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου, η οποία κέρδισε τις Ηριάννα Δημητρίου με 6-0, 6-1 και Daria Domova (Νο.5 στο ταμπλό) με 6-4, 6-1, πριν ηττηθεί από τη Λιθουανή Emilija Pranyte, No.3 στο ταμπλό, με 6-3, 6-4.

Η Νικόλ Νικολή ξεκίνησε την προσπάθειά της από τα προκριματικά και μπήκε στη 16άδα μετά τη νίκη της επί της Olga Danilova με 6-2, 6-0. Στις "16" ηττήθηκε από την Drobysheva με 6-2, 7-5. 

Τίτλο με ελληνικά χρώματα είχαμε και στο τουρνουά των αγοριών στη Λάρνακα, όπου πρωταθλητής στο μονό ήταν ο Χρήστος Σπύρου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots