Μεγάλη νίκη και τελικός για την Παύλου!

 
Δήμητρα Παύλου
Δήμητρα Παύλου
tn team Σάββατο, 08 Μαϊος 2021 - 7:39

Μια μεγάλη νίκη πανηγύρισε η Δήμητρα Παύλου στα Σκόπια, κερδίζοντας με 2-0 σετ την Denislava Glushkova, Νο.1 στο ταμπλό του Skopje Open U18 και Νο.132 στην παγκόσμια κατάταξη των juniors.

Η Παύλου, η οποία βρίσκεται στο Νο.3 του ταμπλό και στο Νο.208 της παγκόσμιας κατάταξης των κοριτσιών U18, επιβλήθηκε της Glushkova με 6-4, 6-3, κάνοντας ένα εξαιρετικό παιχνίδι.

Σημαντικό ήταν και το γεγονός πως ολοκλήρωσε τον αγώνα της χωρίς να παίξει τρίτο σετ, αφού είχε χρειαστεί τρια σετ και στους δυο προηγούμενους αγώνες της, ενώ μέχρι χθες αγωνιζόταν και στο διπλό.

Συγκεκριμένα, είχε αποκλείσει στον 1ο γύρο τη Βουλγάρα Jana Stojanova με 7-5, 6-2 και στη συνέχεια κέρδισε τη Σλοβάκα Sara Sarinova με 5-7, 6-3, 6-4 και στα προημιτελικά τη Βουλγάρα Yoana Konstantinova με 6-3, 4-6, 7-5.

Στον σημερινό τελικό, η 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει τη συμπαίκτριά της στο διπλό, την Ολλανδέζα Melissa Boyden, που είναι επίσης 17 ετών και βρίσκεται στο Νο.2 του ταμπλό και στο Νο.170 της παγκόσμιας κατάταξης - με career high το Νο.103 στα 15 της μόλις χρόνια.

Στο διπλό Παύλου και Boydan ηττήθηκαν χθες στην ημιτελική φάση από τις Σλοβάκες Irina Balus και Renata Jamrichova, με 6-1, 4-6, 7-10.

Στον τελικό του διπλού των αγοριών θα βρίσκεται ο Θοδωρής Μητσάκος, ο οποίος μαζί με τον Ούγγρο συμπαίκτη του, Attila Boros, κέρδισαν τους Βούλγαρους Viktor Markov και Iliyan Radulov με 6-3, 6-3. Σήμερα θα διεκδικήσουν τον τίτλο απέναντι στους Σέρβους Zoran Ludoski και Aleksa Pisaric.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots