Οι μεγάλοι νικητές του 4ου Ε1 34ης Εβδομάδας 2021

 
Οι μεγάλοι νικητές του 4ου Ε1 34ης Εβδομάδας 2021
tn team Κυριακή, 29 Αυγούστου 2021 - 20:22

Ακόμα μια διοργάνωση Ε1 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Το 4ο Ε1 της 34ης Εβδομάδας, πραγματοποιήθηκε στην Γ' Ένωση και τους ομίλους, Ο.Α Πτολεμαΐδας και Ο.Α Αριδαίας. Δείτε αναλυτικά όλους τους νικητές της διοργάνωσης που ολοκληρώθηκε σήμερα.

Η διοργάνωση έφτασε στο τέλος της, με τους νεαρούς αθλητές να δίνουν για ακόμα μια εβδομάδα τον καλύτερο τους εαυτό. Στην ηλικιακή κατηγορία έως και 18 ετών, ο Ανδρέας Λοϊζάς (Ο.Α Αθηνών) στα αγόρια και η Μαριάνθη Χριστοφορίδου (Ο.Α Μαγνησίας) στα κορίτσια, κατέκτησαν τις πρώτες θέσεις.

Το Νο.1 του ταμπλό Ανδρέας Λοϊζάς χάνοντας μόλις 5 game σε 3 αναμετρήσεις κατάφερε να φτάσει στον τελικό, εκεί όπου θα αντιμετώπιζε το Νο.2 Νικόλαο Μπακιρτζή (Ο.Α Αθηνών). Ο Τελικός είχε ένα κλειστό 1ο σετ, αλλά ο Λοϊζάς βρήκε το τρόπο να πάρει τη νίκη με τελικό σκορ, 7-6 (7), 6-2.

Τα 2 αγόρια μάλιστα συνεργάστηκαν και στα διπλά της διοργάνωσης, όπου ως Νο.1 του ταμπλό κατάφεραν μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις να πάρουν τη νίκη στον τελικό απέναντι στους Νικόλαο Σφυράκη (Ηράκλειο Ο.Α.Α) και Αναστάσιο Μανδαλενάκη (Ηράκλειο Ο.Α.Α), με 7-6 (3), 7-6 (4).

Στα 18άρια των κοριτσιών, η Νο.7 του ταμπλό  Μαριάνθη Χριστοφορίδου ξεχώρισε φτάνοντας στον τίτλο μετά από πολύ δυνατή παρουσία στα γήπεδα του Ο.Α Αριδαίας. Η αθλήτρια του Ο.Α Μαγνησίας, στον τελικό επικράτησε με το ανατρεπτικό 4-6, 6-4, 6-4 του Νο.3 Αρτεμις Ασλανισβίλι (Α.Ο.Α Αστέρας ΘΕΣ), σε έναν μεγάλο αγώνα.

Η Ασλανισβίλι μπορεί παρά  την πολύ καλή της παρουσία να μην κέρδισε τον τίτλο στα μονά, αλλά μαζί με τη Θεοδώρα Κούσιου (Α.Ο.Α Αστέρας ΘΕΣ), κατάφεραν να πάρουν τον τίτλο στα διπλά, έπειτα από νίκη που πέτυχαν απέναντι στις Ελένη Λαζαρίδου (Γ.Α.Σ Καράτε Ερμής) και Μαρία Γεωργιάδου (Ο.Α Αριδαίας), με 6-3, 6-4.

Στα 16άρια, ο Ανδρέας Τσιρανίδης (Ο.Α Θεσσαλονίκης) στα αγόρια και η Μαρία Τσιρώνη (Ο.Α Αττικής) στα κορίτσια, έφτασαν στις πρώτες θέσεις. Ο Τσιρανίδης έδωσε σπουδαίες αναμετρήσεις μέχρι τον τελικό, εκεί όπου βρέθηκε αντιμετωπος με τον Άγγελος Αυγέρη (Α.Ο.Α Αμπελ. Μενεμενης) τον οποιο και κέρδισε με ανατροπή, 1-6, 6-2, 6-0.

Στα διπλά νικητές αναδείχθηκαν οι Νικόλαος Χατζηαβραάμ (Α.Ο.Α Πρωταθλ Καβάλας) με παρτενέρ τον Αθανάσιο Στεφανόπουλο (Γ.Α.Σ Καράτε Ερμής), μετά από νίκη που σημείωσαν απέναντι στους Κωνσταντίνου Δημητρίου (Ο.Α Αττικής) και Οδυσσέα - Σεραφείμ Παντελίδη (Α.Ο.Α & Πεύκης), με 6-2, 6-3.

Στα κορίτσια η εξαιρετική Μαρία Τσιρώνη, δεν έχασε κανένα σετ στο τουρνουά, σφραγίζοντας τη 1η θέση, με νίκη που σημείωσε στη τελική μονομαχία κόντρα στην επίσης εξαιρετική Ναταλία Κασσή (Α.Ο.Α Χαϊδαρίου) με 7-5, 6-0.

Τα 2 κορίτσια αγωνίστηκαν μαζί στα διπλά κατακτώντας τον τίτλο, καθώς στον τελικό επικράτησαν των Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου (Ο.Α Χολαργού) και Σοφία Καλύβα (Α.Ο.Α Ποσειδών ΘΕΣ), με 6-2, 6-3.

Ο αθλητής του Α.Ο.Α Χαϊδαρίου Νικόλαος - Φώτιος Μακρής, κέρδισε τον τίτλο στα αγόρια της ηλικιακής κατηγορίας κάτω των 14 ετων, μετά από σπουδαία νίκη στον τελικό σε βάρος του Κωνσταντίνου Καρπουζά (Ο.Α Μαγνησίας), σε ένα δυνατό αγώνα που ολοκληρώθηκε στα 3 σετ, με 6-7 (6), 6-1, 6-1.

Στα διπλά της ίδιας κατηγορίας, οι Νο.2 του ταμπλό Νικόλαος Κάτσανος (Γ.Ε Πρέβεζας) και Αθανάσιος Κακουρίδης (Αρκαδικος Ο.Α Άτλας) κέρδισαν το τρόπαιο, μετά από επικράτηση στον τελικό με 6-1, 6-7 (4), [10-8] σε βάρος των Νικόλαο Φώτη Μακρή και Ιωάννη Σακκά (Α.Σ Κολλεγίου Ντερή).

Στα κορίτσια έως 14 ετών, η Μερόπη - Μαρία Μπατζή αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, πραγματοποιώντας μεγάλες εμφανίσεις, καθώς συνολικά στο τουρνουά, έχασε μόλις 12 game σε 5 αναμετρήσεις. Στον τελικό νίκησε την Ελένη Χατζήαβραάμ (Α.Ο.Α Πρωταθλ. Καβάλας) με 6-2, 6-2.

Η Χατζηαβραάμ, βρέθηκε μαζί με την Χρυσή Σμυρίδου (Ο.Α Σερρών) στον τελικό των διπλών, εκεί όπου κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Φωτεινή Καφέ (Ο.Α Καστοριάς Κέλετρον) και Νικολία - Λεμονιά Πασχούδη (Ο.Α Μαγνησίας), με 6-3, 6-3 και να σηκώσουν το τρόπαιο.

Ο Αλέξανδρος Νούλας (Ο.Α Φοίβος Λάρισας) ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στα 12άρια, καθώς κατέκτησε τον τίτλο, μετά από νίκη με 6-3, 6-3, στον τελικό απέναντι στον Μαρίνο Καρνιάτη (Ο.Α Αττικής).

Ο νεαρός αθλητής του Ο.Α Φοίβος Λάρισας, κέρδισε τη 1η θέση και στα διπλά, με συμπαίκτη τον Ιάσων Ρόβα (Ο.Α Τατοΐου), καθώς τα δυο αγόρια στον τελικό νίκησαν τους Γιώργο Σινάνη (Α.Ο.Α Χαϊδαρίου) και Γεώργιο Χατζόπουλο (Ο.Α Κερατσινίου) με 5-7, 6-0 [10-7].

Μεγάλη παρουσία και από την Κατερίνα Ουσταμπασίδου (Α.Ο.Α Κατερίνης) στα 12άρια, καθώς η νεαρή αθλήτρια στέφθηκε πρωταθλήτρια μετρώντας την απώλεια ενός μόλις σετ. Στον τελικό κέρδισε τη Στυλιανή Νούτσου (Α.Ο.Α Αστέρας ΘΕΣ), με 6-2, 6-3.

Η Ουσταμπασίδου έφτασε και στον τελικό των διπλών με συμπαίκτρια την Ευθυμία Πετσούλα (Α.Σ.Α Γρεβενών) αλλά δεν μπόρεσαν να φτάσουν στον τίτλο, καθώς ηττήθηκαν από τις εξαιρετικές Αθανασία Τσακίρη (Ο.Α Λέσβου) και Δήμητρα - Αλκμήνη Παπαβασιλείου (Α.Γ.Ο Φιλιππιάδας).

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα από το 4ο Ε1 της 34ης Εβδομάδας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots