Πρωταθλήτρια και στη Λευκωσία η Ασλανισβίλι!

 
Άρτεμις Ασλανισβίλι
Άρτεμις Ασλανισβίλι
tn team Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2021 - 18:38

Τον 4ο συνεχόμενο τίτλο της σε διοργάνωση της Tennis Europe κατέκτησε η Άρτεμις Ασλανισβίλι, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο τουρνουά 3ης κατηγορίας στα 16άρια της Λευκωσίας. Νικητής στο διπλό ο Ανδρέας Λοϊζάς.

Η εκπληκτικές εμφανίσεις συνεχίζονται για την Άρτεμις Ασλανισβίλι, που συνέτριψε σήμερα τη Ρωσίδα Maria Sysoeva, Νο.2 στο ταμπλό και Νο.64 στα 16άρια στην Ευρώπη, με 6-1, 6-1, για να κατακτήσει ακόμα έναν τίτλο σε διοργάνωση της Tennis Europe.

Η αθλήτρια της Collective Tennis School, No.109 στην κατάταξη στα 16άρια της Tennis Europe, έχασε μόνο ένα σετ όλη την εβδομάδα στη Λευκωσία, από την Κύπρια Κλειώ Μαρία Ιωάννου, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.31 στα 16άρια στην Ευρώπη, την οποία κατάφερε να κερδίσει σε έναν συγκλονιστικό ημιτελικό χθες με 4-6, 7-6 (6), 6-2.

Συνολικά, η Ασλανισβίλι μετράει 19 διαδοχικές νίκες στα τουρνουά της Tennis Europe, αφού τις προηγούμενες εβδομάδες είχε κατακτήσει και τα τουρνουά στα 16άρια στο Κιλκίς, στα Κουφάλια και στην Αριδαία. Αυτός ήταν ο 5ος τίτλος της για φέτος στα μονά και ο 8ος συνολικά στην καριέρα της σε τουρνουά της Tennis Europe, ενώ έχει κερδίσει και άλλους 2 τίτλους στα διπλά, φέτος στο Κιλκίς και στην Αριδαία.

Θα μπορούσε να τους κάνει τρεις σήμερα, αλλά ηττήθηκαν μαζί με τη Θεοδώρα Κούσιου έπειτα από έναν πολύ κλειστό τελικό, από τις κορυφαίες του ταμπλό, Ιωάννου και Sysoeva, με 7-6 (5), 5-7, 10-8.

Ελληνικό χρώμα είχαν και οι τελικοί των αγοριών, αφού ο Ανδρέας Λοϊζάς αγωνίστηκε και στους δυο, κερδίζοντας το διπλό. Ο Ανδρέας ηττήθηκε πρώτα στον τελικό του μονού από τον Ούγγρο Gabor Hornung με 2-6, 6-0, 6-3, αλλά αργότερα κέρδισε τον τελικό του διπλού, μαζί με τον συμπαίκτη του από την Κύπρο, Στυλιανό Παπαμιχαήλ.

Λοϊζάς και Παπαμιχαήλ κέρδισαν τον Μιχάλη Άγγελο Μπαμπινιώτη και τον Κύπριο Κωνσταντίνο Μεγάλεμο, με 6-4, 6-3. Αυτός ήταν ο 1ος φετινός τίτλος για τον Ανδρέα και ο 1ος στα 16άρια στην Tennis Europe. Είχε κερδίσει 3 τίτλους στα 14άρια το 2020, σε μονά και διπλά στο τουρνουά του Ηράκλειο Ο.Α.Α. και στα διπλά του τουρνουά της Kalovelonis Tennis Academy.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots