Στα ημιτελικά των Σκοπίων ο Μεσσής

 
Στα ημιτελικά των Σκοπίων ο Μεσσής
tn team Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 - 10:18

Ο Ανδρέας Μεσσής πραγματοποιεί πολύ καλή εβδομάδα στο Junior τουρνουά της Tennis Europe που διεξάγεται στη πόλη των Σκοπίων, εκεί όπου πανηγύρισε τη μεγάλη του πρόκριση στη τελική 4άδα.

Χωρίς να απολέσει σετ ο Ανδρέας Μεσσής έχει καταφέρει να πετύχει 3 νίκες και να φτάσει στα ημιτελικά του Skopje Open 2021 για παιδιά έως 14 ετών.

Ο νεαρός Έλληνας τενίστας, ο οποίος είναι Νο.1 στο ταμπλό, έφτασε στα προημιτελικά κερδίζοντας με 6-1, 6-2 και 6-0, 6-0, κατά σειρά τους Stefan Novkovski και Maksimilijan Aleksovski από τη Βόρεια Μακεδονία, στο 1ο και 2ο γυρο αντίστοιχα.

Στη φάση των "8" ξεπέρασε το εμπόδιο του τενίστα επίσης από τη Βόρεια Μακεδονία Pavel Stevkovski, με 6-3, 7-5.

Για μια θέση στον τελικό ο Μεσσής θα αντιμετωπίσει τον Καζάκο Mansur Shaken, Νο.10 του ταμπλό.

Να σημειωθεί πως Μεσσής και Shaken θα κοντραριστούν και στα διπλά. Ο νεαρός αθλητής μας με συμπαίκτη τον Ιωάννη Σακκά, έχουν πραγματοποιήσει μια πολύ καλή εβδομάδα, καθώς μέχρι στιγμής έχουν πετύχει 3 νίκες, χωρίς να χάσουν κανένα σετ, επίδοση που τους εξασφάλισε μια θέση στον τελικό.

Ελληνική παρουσία θα έχουμε φυσικά και στον τελικό των διπλών των κοριτσιών, εκεί όπου θα αγωνιστεί η Ελένη Χατζηαβραάμ, μαζί με την Andrea Ivanova από την Βουλγαρία. Τα 2 κορίτσια θα αντιμετωπίσουν τις, Anastasija Cvetkovic από τη Σερβία και την Katja Ivanovska από τη Βόρεια Μακεδονία, Νο.2 του ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots