Θα διεκδικήσει την 5η θέση στο Masters η Ασλανισβίλι

 
Άρτεμις Ασλανισβίλι
Άρτεμις Ασλανισβίλι
tn team Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 - 17:05

Η Άρτεμις Ασλανισβίλι πέτυχε την πρώτη της νίκη σήμερα στο Tennis Europe Junior Masters, στο οποίο συμμετέχουν οι 8 καλύτερες παίκτριες στα 16άρια στην Ευρώπη για φέτος, και θα διεκδικήσει αύριο την 5η θέση στην πολύ σπουδαία διοργάνωση.

Η Άρτεμις Ασλανισβίλι ξεκίνησε χθες τις υποχρεώσεις της στο Junior Masters του Monte-Carlo, είχε τη δυνατότητα να δώσει έναν αγώνα που της χάρισε πολλές εμπειρίες και την έκανε σοφότερη, απέναντι στην Ολλανδέζα Rose Marie Nijkamp, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.23 στα 16άρια στην Tennis Europe. Η Nijkamp ωστόσο ήταν πολύ δυνατή για την Ελληνίδα παίκτρια, παίρνοντας τη νίκη με 6-1, 6-0.

Σήμερα, η νεαρή αθλήτρια της Collective Tennis School, ξεκίνησε την προσπάθειά της στο ταμπλό για τις θέσεις 5-8 του τουρνουά. Ήταν μπροστά με 6-3, 4-6, 2-0 της Ρωσίδας Ekaterina Ivanova, No.39 στα 16άρια στην Tennis Europe, όταν εκείνη εγκατέλειψε λόγω τραυματισμού.

Η Άρτεμις, η οποία βρίσκεται στο Νο.59 της κατάταξης της Tennis Europe, έχει ήδη μια αξιοπρεπέστατη παρουσία στο πρώτο της Junior Masters και θα είναι αύριο στον αγώνα της 5ης θέσης, όπου θα έχει μια ακόμα πολύ δύσκολη αποστολή, ενάντια στη Σλοβάκα Karolina Krajmer, No.3 στο ταμπλό και Νο.36 στην κατάταξη της Tennis Europe.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots