Μεγάλη διάκριση για την Ασλανισβίλι: Στην 5η θέση του Junior Masters

 
Μεγάλη διάκριση για την Ασλανισβίλι: Στην 5η θέση του Junior Masters
tn team Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021 - 17:44

Την 5η θέση πήρε στο Tennis Europe Junior Masters στα 16άρια η Άρτεμις Ασλανισβίλι, που πέτυχε τη 2η διαδοχική νίκη της στο Monte-Carlo σήμερα, ολοκληρώνοντας με τον ιδανικότερο τρόπο την παρουσία της στη σπουδαία διοργάνωση.

Η Ασλανισβίλι, που ήταν ανάμεσα στις 8 καλύτερες παίκτριες στην κατηγορία των 16 ετών της Tennis Europe γι' αυτή τη σεζόν και προκρίθηκε στο Tennis Europe Junior Masters για 1η φορά στην καριέρα της, κατόρθωσε να έχει θετικό πρόσημο, πετυχαίνοντας τη 2η συνεχόμενη νίκη της σήμερα στο τουρνουά, για να πάρει την 5η θέση.

Θυμίζουμε πως στον πρώτο της αγώνα, που ήταν στα νοκ άουτ για την είσοδο στα ημιτελικά, η Άρτεμις είχε ηττηθεί από την Ολλανδεα Rose Marie Nijkamp, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.23 στη συνολική κατάταξη των κοριτσιών της Tennis Europe, με 6-1, 6-0.

Από εκεί και πέρα όμως κέρδισε δυο πολύ δυνατές παίκτριες και κατέλαβε την 5η θέση στο τουρνουά. Χθες, επικράτησε της Ρωσίδας Ekaterina Ivanova με 6-3, 4-6, 2-0 (εγκατάλειψη) και μπήκε στον αγώνα για τις θέσεις 5-6, όπου σήμερα κέρδισε τη Νο.3 παίκτρια του ταμπλό και Νο.36 στη συνολική κατάταξη της Tennis Europe, την Σλοβάκα Karolina Krajmer, με 6-1, 6-2.

Η Άρτεμις, η οποία αγωνίζεται στην Collective Tennis School και ήταν στο Monte-Carlo με τον προπονητή της, Κωνσταντίνο Βουρούκο, μπήκε στο τουρνουά ως η Νο.7 παίκτρια, ενώ βρίσκεται στο Νο.59 της συνολικής κατάταξης των κοριτσιών της Tennis Europe, θέση που αποτελεί και career high και αναμένεται σύντομα να βελτιώσει.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots