Πρωταθλητές Αυγέρης και Πουρναρόπουλος στην Κωνσταντινούπολη

 
Πρωταθλητές Αυγέρης και Πουρναρόπουλος στην Κωνσταντινούπολη
tn team Κυριακή, 03 Απριλίου 2022 - 20:03

Πρωταθλητές Αυγέρης και Πουρναρόπουλος στην Κωνσταντινούπολη Οι Άγγελος Αυγέρης και Στέφανος Πουρναρόπουλος αναδείχθηκαν πρωταθλητές στο διπλό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Tennis Europe, Matrix Optimum Istanbul, που φιλοξενήθηκε στην Κωνσταντινούπολη.

Στον σημερινό τελικό του τουρνουά της 2ης κατηγορίας για τα 16άρια της Tennis Europe, Αυγέρης και Πουρναρόπουλος επιβλήθηκαν των κορυφαίων του ταμπλό, του Ουκρανού Nikita Bilozertsev και του Τούρκου Kerem Yilmaz, με 6-2, 6-2.

Οι δυο Έλληνες αθλητές, δεν έχασαν ούτε σετ όλη την εβδομάδα στο τουρνουά της Κωνσταντινούπολης.

Στην πρεμιέρα τους κέρδισαν τον Τούρκο Kivanc Bedir και τον Γεωργιανό Dachi Kanchelashvili με 6-0, 6-2. Στα προημιτελικά επικράτησαν του Τούρκου Ege Altas και του Ουκρανού Glib Sekachov, Νο.6 στο ταμπλό, με 7-5, 6-3, ενώ στα ημιτελικά επιβλήθηκαν του Νο.2 ζευγαριού του ταμπλό, του Αυστριακού Timothy Bezar και του Ρουμάνου Gabriel Ghetu, με 6-3, 6-1.

Για τον Αυγέρη, αθλητή του Α.Ο.Α. Αμπελ. Μενεμένης, ήταν ο 2ος τίτλος σε τουρνουά της Tennis Europe, καθώς είχε αναδειχθεί νικητής και στο Koufalia Cup το 2021, ξανά μαζί με τον Πουρναρόπουλο. Ο Στέφανος, αθλητής του Ο.Α. Θεσσαλονίκης, είχε κερδίσει άλλους 3 τίτλους σε τουρνουά της Tennis Europe, όλους το 2021, σε Λεμεσό, Κουφάλια και Σέρρες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots