Στην 4άδα ο Davidov με τα δυο forehand! (vid)

 
Στην 4άδα ο Davidov με τα δυο forehand! (vid)
tn team Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 - 16:52

O Teodor Davidov, ένας από τους παίκτες που κέντρισαν το ενδιαφέρον του κοινού εξαιτίας του ιδιαίτερου στυλ του, αφού αγωνίζεται χωρίς backhand, προκρίθηκε στα ημιτελικά του IMG Future Stars στο ΤΑΤΟΪ Club. Δείτε το match point της αναμέτρησης.

O Teodor Davidov από το Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών, βρίσκεται στη χώρα μας αυτές τις ημέρες και αγωνίζεται στο κορυφαίο τουρνουά στην κατηγορία των 12 ετών, IMG Future Stars, στο ΤΑΤΟΪ Club.

Σήμερα πανηγύρισε την 3η του νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις, επικρατώντας του Gregory Gorskiy με 6-1, 6-4, για να μπει στην ημιτελική φάση. Εκεί θα συναντήσει τον Jordan Lee.

Ο Davidov έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω του εξαιτίας του πολύ ανορθόδοξου στυλ του, αφού παίζει χωρίς backhand και χρησιμοποιεί δυο forehand, αλλάζοντας χέρι σε κάθε πόντο για όσες φορές χρειαστεί!

Ο πατέρας του, που είναι και προπονητής του, πιστεύει πως το παιχνίδι του μπορεί να τον φέρει στην κορυφή του κόσμου, ο ίδιος ο 11χρονος αθλητής θέλει να γίνει ο κορυφαίος όλων των εποχών, ενώ όπως έχει δηλώσει, δεν έχει αγαπημένο παίκτη.

Θυμίζουμε πως στους "4" του IMG Future Stars βρίσκεται και ο Ράφα Παγώνης, ο οποίος κέρδισε τον Yannick Julius Swoboda με 6-0, 6-4. Davidov και Παγώνης είναι πιθανό να βρεθούν αντιμέτωποι μόνο στον τελικό της διοργάνωσης.

Δείτε το match point από τη σημερινή αναμέτρηση του Davidov στο ΤΑΤΟΪ Club:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots