Στα ημιτελικά του IMG Future Stars ο Παγώνης!

 
Στα ημιτελικά του IMG Future Stars ο Παγώνης!
tn team Παρασκευή, 29 Απριλίου 2022 - 13:53

Νέα σπουδαία επιτυχία για τον Ράφα Παγώνη, που κέρδισε σήμερα τον Yannick Julius Swoboda και προκρίθηκε στα ημιτελικά του IMG Future Stars στο ΤΑΤΟΪ Club. Εκτός συνέχειας έμεινε η Λυδία Παναγιωτίδου, που ολοκλήρωσε την καλή της πορεία στα προημιτελικά.

Ο Ράφα Παγώνης συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία του στο IMG Future Stars στο ΤΑΤΟΪ Club και κέρδισε σήμερα τον Γερμανό Yannick Julius Swoboda με 6-0, 6-4, για να μπει στα ημιτελικά της μεγάλης διοργάνωσης παγκοσμίου βεληνεκούς για την κατηγορία των 12 ετών.

Ο Ράφα, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας μας και γεννημένος μάλιστα το 2011 - ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες στα νοκ άουτ είναι γεννημένοι το 2010 - με προπονητή τον Παντελή Μοσχούτη, έκανε το 3 στα 3 στα γήπεδα του ΤΑΤΟΪ Club και τα 4 games που έχασε σήμερα ήταν τα περισσότερα που έχει χάσει σε κάποιο από τα παιχνίδια του στη διοργάνωση.

Αύριο θα αντιμετωπίσει τον Alexander Kunitsyn, για μια θέση στον μεγάλο τελικό.

Στα προημιτελικά των κοριτσιών δεν τα κατάφερε η Λυδία Παναγιωτίδου, η οποία ολοκλήρωσε την καλή της πορεία, με ήττα από την Τσέχα Jana Kovackova με 6-1, 6-1.

Η Λυδία, αθλήτρια του Ο.Α. Θεσσαλονίκης και υπό την καθοδήγηση της Μαρίας Παυλίδου και του Σάββα Παναγιωτίδη, έχει ξεχωρίσει στην κατηγορία των 12 ετών στη χώρα μας και όχι μόνο, αφού έχει ήδη και αρκετές επιτυχίες σε διεθνή τουρνουά στο ενεργητικό της.

Στο IMG Future Stars είχε πετύχει μια νίκη και μια ήττα στη φάση των ομίλων, αλλά με καλύτερο συντελεστή κερδισμένων και χαμένων σετ και games, πήρε την πρόκριση για τη νοκ άουτ φάση.

Ο τρίτος Έλληνας που αγωνίζεται στο τουρνουά, Αλέξανδρος Αυγέρης, είχε μείνει εκτός νοκ άουτ φάσης, αλλά συμμετέχει στο consolation ταμπλό και κέρδισε σήμερα τον Dominik Defoe με 4-1, 4-1. Επόμενος αντίπαλος για τον Αλέξανδρο θα είναι o Heyer Johann Nagel.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα και τα ταμπλό του IMG Future Stars

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots