Προημιτελικά στο διπλό η Μάγια στα Τίρανα

 
Αλεξάνδρα Μάγια
Αλεξάνδρα Μάγια
tn team Πέμπτη, 19 Μαϊος 2022 - 13:08

Η Αλεξάνδρα Μάγια έφτασε μέχρι την προημιτελική φάση στο διπλό της διοργάνωσης της ITF που φιλοξενείται στα Τίρανα. Πολλές ελληνικές συμμετοχές στο τουρνουά της J5 κατηγορίας της ITF.

Η Αλεξάνδρα Μάγια συνεργάστηκε με τη Γερμανίδα Emma Katarina Forgac, με την οποία κέρδισαν τον τίτλο στο τουρνουά της Tennis Europe στα 16άρια που είχε φιλοξενηθεί επίσης στα Τίρανα πριν δυο εβδομάδες.

Στον 1ο γύρο οι δυο τους κέρδισαν την Ιταλίδα Giorgia Giacotto και την Αλβανίδα Rea Qinami με 6-0, 6-2. Στα προημιτελικά, ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες από τις Καζάκες Ingkar Dyussebay και Dilnaz Mashabayeva, No.1 στο ταμπλό, με 6-4, 6-4.

Στα μονά, η Αλεξάνδρα γνώρισε την ήττα από τη Βρετανίδα Louise Booker, με 6-1, 6-2. Στο κυρίως ταμπλό του μονού κοριτσιών αγωνίστηκε και η Ναταλία Τζούμπα, η οποία ηττήθηκε από τη Βόσνια Rania Music με 6-0, 6-2.

Στα προκριματικά, η Σιμόν Μαρία Καραούζα προκρίθηκε στον 2ο γύρο με bye, όπου ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Forgac, με 4-6, 6-0, 10-7.

Τρεις ακόμα Έλληνες αθλητές συμμετείχαν στο τουρνουά των Τιράνων, στο ταμπλό των προκριματικών στα αγόρια. Ο Νίκος Φώτης Μακρής έφτασε πολύ κοντά στην είσοδο στο κυρίως ταμπλό, καθώς πέτυχε 2 νίκες. Πρώτα κέρδισε τον Ιταλό Simone Rivoira με 5-7, 6-3, 10-3 και στη συνέχεια απέκλεισε τον Ελβετό Antonio Ferraro με 6-7 (2), 6-3, 10-2. Στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών, "λύγισε" από τον Ιταλό Leonardo Angeloni με 2-6, 0-6.

Ο Στέφανος Πουρναρόπουλος ηττήθηκε από τον Ιταλό Nicolo Consonni με 7-5, 6-4, ενώ ο Ορέστης Κεφαλάς ηττήθηκε από τον Ιταλό Matteo De Sanctis με 6-1, 7-6 (4).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots