Πρόκριση για την Παύλου στο Πανευρωπαϊκό U18 στο Klosters

 
Πρόκριση για την Παύλου στο Πανευρωπαϊκό U18 στο Klosters
tn team Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2022 - 22:22

Η Δήμητρα Παύλου κέρδισε στα τρια σετ τον αγώνα της για τον 1ο γύρο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που πραγματοποιείται στο Klosters της Ελβετίας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Δεν τα κατάφεραν οι Μιχαέλα Λάκη, Θοδωρής Μητσάκος και Βλαντιμίρ Χόλμπαν.

Η Δήμητρα Παύλου έδωσε μια μεγάλη μάχη με την Emilija Tverijonaite από τη Λιθουανία και κατάφερε να επικρατήσει με 7-6 (7), 4-6, 6-2, για να προκριθεί στον 2ο γύρο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, στο Klosters της Ελβετίας.

Η Μιχαέλα Λάκη πέρασε με bye στον 2ο γύρο, όμως εκεί ηττήθηκε από την Ολλανδέζα Sarah Van Emst, με 6-4, 7-6 (5).

Στον 2ο γύρο του μονού αγοριών πέρασαν επίσης με bye οι Βλαντιμίρ Χόλμπαν και Θοδωρής Μητσάκος. Ο Χόλμπαν έπαιξε με τον Ελβετό Dylan Dietrich, Νο.13 στο ταμπλό, γνωρίζοντας την ήττα με 6-1, 6-3, ενώ ο Μητσάκος ηττήθηκε από τον Πορτογάλο Tiago Pereira με 7-5, 6-3, σε ένα κλειστό παιχνίδι.

Αύριο τα τέσσερα ελληνόπουλα που παίζουν στο Klosters θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στα διπλά. Οι Χόλμπαν και Μητσάκος θα παίξουν με τους Σλοβάκους Mihcal Krajci και Peter Benjamin Privara, Νο.10 στο ταμπλό, για τον 2ο γύρο όπου πέρασαν με bye.

Η Λάκη και η Παύλου θα παίξουν για τον 1ο γύρο με τις Σλοβένες Pia Marija Rebec και Lara Smejkal. Η Παύλου θα μπει στη μάχη του 2ου γύρου στα μονά, αντιμετωπίζοντας την Σλοβάκα Nina Vargova, Νο.8 στο ταμπλό και Νο.29 στον κόσμο στα juniors.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots