Ήττα στις λεπτομέρειες για την Εθνική κοριτσιών U12

 
Λυδία Παναγιωτίδου
Λυδία Παναγιωτίδου
tn team Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 - 22:38

Η Εθνική Ελλάδας στα κορίτσια U12 ηττήθηκε στις λεπτομέρειες μετά από ένα πολύ κλειστό παιχνίδι στο διπλό κόντρα στο Ισραήλ, για το προκριματικό τουρνουά του European Summer Cups U12 στην Μπρέσια.

Η Εθνική μας ομάδα στα κορίτσια κάτω των 12 ετών ηττήθηκε από την αντίστοιχη ομάδα του Ισραήλ με 2-1 έπειτα από ένα πολύ κλειστό παιχνίδι για την Ζώνη Γ' των προκριματικών του European Summer Cups U12 στην Μπρέσια της Ιταλίας.

Ήταν μια πολύ ζεστή μέρα σήμερα στην Μπρέσια, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 36 βαθμούς στη σκιά και τις συνθήκες να είναι αρκετά δύσκολες. Στο πρώτο παιχνίδι του tie, η Δανάη Μαργαρίτη ηττήθηκε από την Ofir Manhard με 6-2, 6-3.

Ακολούθησε η αναμέτρηση της Λυδίας Παναγιωτίδου με τη Liza Richterman, στον οποίο η Ελληνίδα παίκτρια πήρε τη νίκη με 6-3, 6-3 και ισοφάρισε.

Στο διπλό έγινε μια μεγάλη μάχη, αλλά οι Ισραηλινές Tohar Mulakandov και Liza Richterman κέρδισαν στις λεπτομέρειες τις Κρίστυ Χριστοπούλου και Λυδία Παναγιωτίδου με 7-5, 7-6 (5).

Η Ελλάδα, η οποία είχε κερδίσει χθες την Πορτογαλία με 3-0 χθες, θα παίξει αύριο με την Ολλανδία προσπαθώντας να πάρει μέσα απ' αυτό τον αγώνα την πρόκριση για την επόμενη φάση, από τον 1ο όμιλο όπου βρίσκεται.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots