Ήττα στις λεπτομέρειες για την Εθνική αγοριών U16

 
Ήττα στις λεπτομέρειες για την Εθνική αγοριών U16
tn team Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 - 21:01

Στις λεπτομέρειες γνώρισε την ήττα από την Πολωνή η Εθνική μας ομάδα στα αγόρια U16, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Πολύ καλά τα πήγε η Εθνική μας ομάδα στα αγόρια U16 στη σημερινή της αναμέτρηση με την Πολωνία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Davis Cup U16, στο Latiano της Ιταλίας, όμως στάθηκε και άτυχη, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1.

Ξεκίνησε δυνατά η ελληνική ομάδα, καθώς στο πρώτο παιχνίδι ο Χρήστος Σπύρου επιβλήθηκε του Jakub Jedrzejczak με 6-4, 6-2 και χάρισε το προβάδισμα στην Ελλάδα.

Ακολούθησε ο αγώνας του Ανδρέα Λοϊζά με τονTomasz Berkieta, στον οποίο ο Ανδρέας στάθηκε άτυχος, αφού μετά από μια μεγάλη μάχη αναγκάστηκε να εγκαταλείψει, όταν ήταν πίσω με 5-7, 2-5.

Στο διπλό αγωνίστηκαν οι Χρήστος Σπύρου και Χρήστος Γκλαβάς, που ηττήθηκαν από τους Berkieta και Mateusz Lange με 6-2, 6-2.

Η Ελλάδα θα αγωνιστεί στη συνέχεια του τουρνουά για τις θέσεις 5-8 και αύριο θα παίξει με τη Βόρεια Μακεδονία, ώστε να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στο προκριματικό τουρνουά της Ζώνης Γ', που φιλοξενείται στο Latiano του Brindisi στην Ιταλία.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots