Θα παίξει για την 5η θέση η Εθνική αγοριών U16

 
Θα παίξει για την 5η θέση η Εθνική αγοριών U16
tn team Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 - 16:38

H Εθνική μας ομάδα των αγοριών U16 κέρδισε σήμερα την αντίστοιχη ομάδα της Βόρειας Μακεδονίας και θα παίξει αύριο για τις θέσεις 5-6 του προκριματικού τουρνουά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος U16.

Η Ελλάδα επικράτησε με 2-1 της Βόρειας Μακεδονίας στο consolation ταμπλό των προκριματικών του Davis Cup U16 - European Summer Cups, στη Ζώνη Γ', που φιλοξενείται στο Latino του Brindisi της Ιταλίας.

Ο Χρήστος Γκλαβάς χάρισε το προβάδισμα στην ελληνική ομάδα, κερδίζοντας στο πρώτο μονό τον Filip Stojanovski με 6-3, 7-6 (4).

Ακολούθησε η μάχη του Χρήστου Σπύρου με τον Amar Huseinovic, Νο.41 στην Ευρώπη στα 16άρια, που πήρε τη νίκη με 6-2, 6-4 και ισοφάρισε για την ομάδα του.

Στο διπλό, οι Χρήστος Γκλαβάς και Χρήστος Σπύρου πήραν τη μεγάλη νίκη απέναντι στους Huseinovic και Stojanovski με 7-6 (8), 2-6, 10-5, για να χαρίσουν την πρόκριση στην ομάδα μας.

Αύριο η Ελλάδα, που έχει αρχηγό αποστολής τον Ηλία Γιαννακάκη, θα παίξει αύριο με την Κροατία, για την 5η θέση του τουρνουά. Οι Κροάτες κέρδισαν σήμερα τη Σλοβενία με 2-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots