Οι πρωταθλητές του Kilkis Cup (pics)

 
Ο Νικόλας Χατζηαβραάμ (νικητής μονά), η Ελένη Χατζηαρβαάμ (νικήτρια μονά) και η Ελένη Τσέτσου (νικήτρια μονά & διπλά)
Ο Νικόλας Χατζηαβραάμ (νικητής μονά), η Ελένη Χατζηαρβαάμ (νικήτρια μονά) και η Ελένη Τσέτσου (νικήτρια μονά & διπλά)
tn team Σάββατο, 06 Αυγούστου 2022 - 10:55

Η Ελένη Τσέτσου έκανε το "double" στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe που φιλοξενήθηκε στο Κιλκίς, κερδίζοντας τον τίτλο στα μονά και στα διπλά, μαζί με την Ελένη Χατζηαβραάμ. Στα αγόρια πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Νικόλας Χατζηαβραάμ στα μονά, ενώ στα διπλά τον τίτλο κατέκτησαν οι Άγγελος Αυγέρης και Στέφανος Πουρναρόπουλος.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες το διεθνές τουρνουά της Tennis Europe στα 16άρια (Category 3) που φιλοξενήθηκε στον Ο.Α Κιλκίς, με τους 4 τελικούς να έχουν ελληνικό χρώμα.

Δείτε όλα τα αποτελέσματα του Kilkis Cup

Στο μονό των κοριτσιών, πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Ελένη Τσέτσου, αθλήτρια του Α.Ο.Α Χαϊδαρίου, η οποία κέρδισε στον τελικό την Ειρήνη Μαρία Τσακίρη (Ο.Α Λέσβου) με 6-2, 6-2.


Η Ελένη Τσέτσου

Στον τελικό του μονού αγοριών, ο Νικόλας Χατζηαβραάμ, αθλητής του Α.Ο.Α Πρωταθλ. Καβάλας, επικράτησε του Βούλγαρου Yoan Naydenov, Νο.4 στο ταμπλό, επίσης με 6-2, 6-2.


Ο Νικόλας Χατζηαβραάμ

Τόσο για την Τσέτσου όσο και για τον Χατζηαβραάμ, αυτοί ήταν οι πρώτοι τίτλοι στα μονά σε διοργανώσεις της Tennis Europe, ενώ για την Τσέτσου ήταν και γενικά ο πρώτος τίτλος της σε τουρνουά της Tennis Europe.

Η Τσέτσου κέρδισε τον τίτλο και στο διπλό, όπου συνεργάστηκε με την Ελένη Χατζηαβραάμ (Α.Ο.Α Πρωταθλ. Καβάλας). Οι δυο τους κέρδισαν στον τελικό τις Στελίνα Νούτσου (Α.Ο.Α Αστέρας ΘΕΣ) και Κατερίνα Ουσταμπασίδου (Ο.Α Λιτοχώρου) με 6-4, 6-2.


Η Ελένη Χατζηαβραάμ και η Ελένη Τσέτσου

Στο διπλό των αγοριών, οι Άγγελος Αυγέρης (Α.Ο.Α Αμπελ. Μελεμένης) και Στέφανος Πουρναρόπουλος (Ο.Α Θεσσαλονίκης) κατέκτησαν τον τίτλο, μετά και τη νίκη τους στον τελικό επί των Νικόλα Χατζηαβραάμ και Αριστοτέλη Θεοχάρη (Α.Ν.Ο Γλυφάδας) με 6-2, 6-4.


Απονομή του διπλού αγοριών U16

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots