Πρωταθλητής ο Μεσσής στη Γερμανία

 
Πρωταθλητής ο Μεσσής στη Γερμανία
tn team Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 - 12:10

Ο Ανδρέας Μεσσής αναδείχθηκε πρωταθλητής στο διπλό του Jugendcup RR στην κατηγορία των 16 ετών, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εβδομάδα στο Rutesheim / Renningen της Γερμανίας.

Ο Μεσσής και ο Αρμένιος συμπαίκτης του, Mikayel Avanesyan, παρέμειναν αήττητοι αυτή την εβδομάδα στο διεθνές τουρνουά της κατηγορίας των 16 ετών της Tennis Europe (Category 2) που φιλοξενήθηκε στο Rutesheim / Renningen της Γερμανίας.

Στον τελικό της χωμάτινης διοργάνωσης, οι δυο αθλητές, Νο.1 στο ταμπλό, κέρδισαν τους Ιταλούς Davide Borzonasca και Davide Profili, με 4-6, 6-3, 10-6.

Νωρίτερα στο τουρνουά, οι Μεσσής και Avanesyan κέρδισαν επίσης τους Γερμανούς Aaron Haag και Niklas Klein με 6-4, 6-4, καθώς και δυο ακόμα Γερμανούς, τους Νο.4 στο ταμπλό Mathis Dahler και Jan Smrcka, με 7-6 (6), 6-2.

Ο 14χρονος αθλητής του Ο.Α Φοίβος Λάρισας είχε καλή πορεία και στα μονά, όπου έφτασε μέχρι την ημιτελική φάση.

Στον 1ο γύρο είχε ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά κατάφερε να κερδίσει τον Γερμανό Timo Meyer με 7-6 (1), 2-6, 6-3. Τρια σετ έπαιξε και στον 2ο γύρο, όπου κέρδισε τον Γερμανό Niklas Klein με 6-4, 3-6, 6-4.

Στα προημιτελικά ο Ανδρέας κέρδισε τον Γερμανό David Deumer με 6-2, 6-1, ενώ στα ημιτελικά έκανε επίσης ένα καλό ματς, αλλά "λύγισε" στα τρια σετ από τον συμπαίκτη του στο διπλό και κορυφαίο στο ταμπλό, Mikayel Avanesyan, με 4-6, 6-4, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots