Οι πρωταθλητές του Koufalia Cup (pics)

 
Ο Στέφανος Πουρναρόπουλος (1η θέση μονά & διπλά) και η Ελένη Τσέτσου (1η θέση μονά, 2η θέση διπλά)
Ο Στέφανος Πουρναρόπουλος (1η θέση μονά & διπλά) και η Ελένη Τσέτσου (1η θέση μονά, 2η θέση διπλά)
tn team Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 - 17:53

Ελληνικό χρώμα είχαν και οι 4 τίτλοι στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe που ολοκληρώθηκε σήμερα στα Κουφάλια. Ο Στέφανος Πουρναρόπουλος και η Ελένη Τσέτσου ήταν οι πρωταθλητές στα μονά, ενώ στα διπλά των αγοριών νικητές ήταν οι Πουρναρόπουλος και Νικόλας Χατζηαβραάμ και στα κορίτσια οι Ελένη Χατζηαβραάμ και Ειρήνη Μαρία Τσακίρη.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν σήμερα οι αγώνες για το διεθνές τουρνουά της 3ης κατηγορίας U16 της Tennis Europe που φιλοξενήθηκε στα Κουφάλια, Koufalia Cup.

Στον τελικό των αγοριών, ο Στέφανος Πουρναρόπουλος, που ήταν στο Νο.1 του ταμπλό, επικράτησε του Γιάννη Σακκά με 6-4, 6-0.

Αυτός ήταν ο 1ος τίτλος στα μονά σε τουρνουά της Tennis Europe για τον Στέφανο, που έχει κερδίσει και 6 τίτλους στα διπλά τις δυο τελευταίες σεζόν. Ένας από αυτούς ήταν χθες, για το διπλό του Koufalia Cup.

Ο Πουρναρόπουλος έπαιξε μαζί με τον Νικόλα Χατζηαβραάμ και στον τελικό κέρδισαν τους Γιάννη Σακκά και Αριστοτέλη Θεοχάρη με 6-2, 6-2. Ο Χατζηαβραάμ, πρωταθλητής την προηγούμενη εβδομάδα στα μονά στο Κιλκίς, κέρδισε τον 3ο τίτλο του σε τουρνουά της Tennis Europe, 2ο στα διπλά.

Στα κορίτσια, πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Ελένη Τσέτσου, η οποία παραμένει αήττητη τις δυο τελευταίες εβδομάδες, έχοντας κερδίσει τους τίτλους στα μονά σε Κιλκίς και Κουφάλια. Στον τελικό του Koufalia Cup, επικράτησε της Τσέχας Justyna Strykova με 6-2, 6-1.

Αυτός ήταν ο 3ος τίτλος για την Τσέτσου σε διοργάνωση της Tennis Europe, μετά τους δυο τίτλους που κέρδισε (σε μονά και διπλά) την προηγούμενη εβδομάδα στο Κιλκίς.

Τέλος, στο διπλό των κοριτσιών οι Ελένη Χατζηαβραάμ και Ειρήνη Μαρία Τσακίρη επικράτησαν στον τελικό των Ευγενίας Σίσκου Στρατηλάτη και Ελένης Τσέτσου με 7-5, 6-4 και κατέκτησαν τον τίτλο.

Για την Χατζηαβραάμ αυτός ήταν ο 2ος διαδοχικός τίτλος στα διπλά στο tour της Tennis Europe μια εβδομάδα μετά το Κιλκίς, καθώς και ο 7ος συνολικά στην καριέρα της. Η Τσακίρη, φιναλίστ στο Κιλκίς την περασμένη εβδομάδα, κέρδισε τον πρώτο της τίτλο στην Tennis Europe.

Μετά τα Κουφάλια, σειρά παίρνει η Αριδαία, όπου θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα το επόμενο τουρνουά της Tennis Europe στα 16άρια.

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και φωτογραφίες από το Koufalia Cup

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots