Πρωταθλήτρια η Αλεξάνδρα Μάγια στη Μυτιλήνη

 
Πρωταθλήτρια η Αλεξάνδρα Μάγια στη Μυτιλήνη
tn team Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 - 17:14

H Αλεξάνδρα Μάγια κέρδισε τον 2ο διαδοχικό τίτλο της σε διοργάνωση της ITF, καθώς αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο διπλό του Mytilene Cup στη Μυτιλήνη, ενώ ήταν και ημιφιναλίστ στα μονά.

Μετά τον θρίαμβό της στην Πετς του Κοσόβου, η Αλεξάνδρα Μάγια είχε ακόμα μια επιτυχία σε διοργάνωση της ITF, στο Mytilene Cup, που ολοκληρώθηκε σήμερα στο Lesvos Tennis Club.

Στον χθεσινό τελικό του διπλού, η 15χρονη Αλεξάνδρα και η συμπαίκτριά της από την Τουρκία, Nisan Can, κέρδισαν την Ουκρανή Yelyzaveta Chainykova και την Ισραηλινή Mori Grylak, με 6-1, 6-4.

Νωρίτερα στο τουρνουά, Μάγια και Can κέρδισαν τις Βουλγάρες Maya Alexandrova και Yana Kicheva με 4-6, 6-4, 10-7, καθώς και την Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου και την Ταϊβανή I Wen Wan με 6-1, 6-4.

Αυτός ήταν ο 3ος τίτλος στην καριέρα της Μάγια σε τουρνουά της ITF στα 18άρια, μετά από τα τουρνουά της Κέρκυρας και της Πετς, που ήταν επίσης τίτλοι στα διπλά.

Και στα μονά είχε μια πολύ καλή εβδομάδα στη Μυτιλήνη η Αλεξάνδρα, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά. Μέχρι τα προημιτελικά έφτασαν οι Μαρίζα Τσιρώνη και Σιμόν Μαρία Καραούζα, ενώ στη φάση των "16" ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους οι Καλομοίρα Ράλλη, Ειρήνη Μαρία Τσακίρη, Έλενα Παλιούρα και Αθανασία Τσακίρη.

Στα αγόρια, πρωταθλητές στα διπλά αναδείχθηκαν οι Νικόλας Μπακιρτζής και Ανδρέας Λοϊζάς, ενώ φιναλίστ στο μονό ήταν ο Χρήστος Γκλαβάς.

Δείτε όλα τα τελικά αποτελέσματα του Mytilene Cup

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots