Νικητές Μπακιρτζής και Λοϊζάς στη Μυτιλήνη

 
Ανδρέας Λοϊζάς
Ανδρέας Λοϊζάς © tennisnews.gr
tn team Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 - 17:14

Οι Νικόλας Μπακιρτζής και Ανδρέας Λοϊζάς αναδείχθηκαν πρωταθλητές στο διεθνές τουρνουά της ITF που πραγματοποιήθηκε στη Μυτιλήνη.

Ο Νικόλας Μπακιρτζής και ο Ανδρέας Λοϊζάς κέρδισαν στον χθεσινό τελικό του Mytilene Cup στα διπλά τους Χρήστο Γκλαβά και Σταύρο Μαστρογαμβράκη με 6-4, 6-4 και κατέκτησαν τον πρώτο τους τίτλο σε τουρνουά της ITF.

Για να φτάσουν μέχρι τον τελικό, Μπακιρτζής και Λοϊζάς είχαν αποκλείσει τους Νίκο Φώτη Μακρή και Γιάννη Σακκά με 6-0, 6-0, τους Τούρκους Kemal Arda Karakas και Aril Kayra Tuna με 7-5, 6-3 και τους Νίκολα Χατζηαβραάμ και Ανάργυρο Παναγιώτου, με 7-5, 6-2.

Εκτός από τη 2η θέση στο διπλό, ο Γκλαβάς έπαιξε και στον πρώτο του τελικό στα μονά σε ITF διοργάνωση σήμερα, κατακτώντας τον τίτλο απέναντι στον Τούρκο Kemal Arda Karakas, σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.

Από τον Τούρκο παίκτη ηττήθηκε και ο Μπακιρτζής χθες στα ημιτελικά, σε ακόμα ένα πολύ κλειστό ματς (7-6, 4-6, 6-3), ενώ μέχρι τα προημιτελικά έφτασαν στο τουρνουά της Μυτιλήνης οι Λοϊζάς και Βλαντιμίρ Χόλμπαν, και στον 2ο γύρο ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους οι Βίκτωρ Καλαϊτζής, Σταύρος Μαστρογαμβράκης, Παύλος Τσιτσιπάς, Νικόλας Χατζηαβραάμ και Γιάννης Σακκάς.

Στο τουρνουά των κοριτσιών, πρωταθλήτρια ήταν στα διπλά η Αλεξάνδρα Μάγια, η οποία έκανε και την καλύτερη πορεία από τις Ελληνίδες και στα μονά, φτάνοντας μέχρι την ημιτελική φάση.

Δείτε όλα τα τελικά αποτελέσματα του Mytilene Cup

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots