Ημιφιναλίστ η Χατζηαβραάμ στην Κωνσταντινούπολη

 
Ημιφιναλίστ η Χατζηαβραάμ στην Κωνσταντινούπολη
tn team Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 - 19:42

Η Ελένη Χατζηαβραάμ είχε μια καλή εβδομάδα στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe που έγινε στην Κωνσταντινούπολη, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά στο διπλό και μέχρι τον 2ο γύρο στο μονό.

Η Χατζηαβραάμ μοιράστηκε την πλευρά της στο court με τη Ρουμάνα Naema Labib, με την οποία ήταν στο Νο.2 του ταμπλό και πήραν απευθείας την πρόκριση για τον 2ο γύρο του διπλού του Matrix Optimum Istanbul, διοργάνωση της 2ης κατηγορίας U16 της Tennis Europe.

Στην πρεμιέρα τους, οι δυο αθλήτριες κέρδισαν τη Milena Novikova και την Ruslana Ruslanova με 6-2, 6-3. Για τα προημιτελικά, απέκλεισαν τις Naza Ada Eligur και Emma Tomova, Νο.6 στο ταμπλό, με 6-3, 6-3, για να μπουν στα ημιτελικά χωρίς να έχουν χαμένο σετ.

Σήμερα έπαιξαν στα ημιτελικά με τις Τουρκάλες Zeynep Polat και Nehir Tuna, αλλά μετά από ένα πολύ κλειστό ματς, γνώρισαν την ήττα με 7-5, 1-6, 10-6.

Στο μονό η Χατζηαβραάμ ολοκλήρωσε νωρίτερα την πορεία της, καθώς πέρασε με bye ως Νο.7 του ταμπλό στον 2ο γύρο, όπου ηττήθηκε από την Τουρκάλα Minel Naz Kaynak, με 6-2, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots