Αναχώρησε για τη Βαλένθια η Εθνική αγοριών στα 14άρια

 
Αναχώρησε για τη Βαλένθια η Εθνική αγοριών στα 14άρια
tn team Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 - 18:13

Η Εθνική μας ομάδα στα αγόρια 14 αναχώρησε σήμερα για τη Βαλένθια της Ισπανίας, όπου το τριήμερο 2-4 Ιουλίου θα αγωνιστεί στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Summer Cups.

Η ελληνική ομάδα αποτελείται από τους Άλκη Μιχαλακόπουλο, Ραφαήλ Γακόπουλο και Αλέξανδρο Νούλα. Ομοσπονδιακός τεχνικός και team captain είναι ο Δημήτρης Μίζιος.

Στο προκριματικό τουρνουά των European Summer Cups U14 που θα γίνει στη Βαλένθια, θα αγωνιστούν ακόμα οι ομάδες της Ανδόρρας, της Κύπρου, της Φινλανδίας, της Μεγάλης Βρετανίας, της Πορτογαλίας, της Σλοβενίας, της Ουκρανίας και της διοργανώτριας Ισπανίας.

Από τις 9 ομάδες, οι 2 καλύτερες θα προκριθούν στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που θα γίνει το τριήμερο 7-9 Ιουλίου στη Βαλένθια.

Το τριήμερο 2-4 Ιουλίου θα γίνουν τα προκριματικά και στο European Summer Cups U14 των κοριτσιών, όπου επίσης θα συμμετέχει η Ελλάδα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα διεκδικήσει το ένα από τα δυο εισιτήρια της πρόκρισης στο τουρνουά της Τιμισοάρα στη Ρουμανία, αποτελούμενο από τις Κατερίνα Ουσταμπασίδου, Στελίνα Νούτσου και Χρυσούλα Παρασκευοπούλου. Team captain είναι ο Στάθης Ματσαρίδης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots