Κινείται σε τροχιά 2 τίτλων η Ουσταμπασίδου

 
Κινείται σε τροχιά 2 τίτλων η Ουσταμπασίδου
© tennisnews.gr
tn team Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024 - 18:45

Η Κατερίνα Ουσταμπασίδου πανηγύρισε νέα διπλή πρόκριση και πολύ μεγάλη νίκη στο μονό, μπαίνοντας στα ημιτελικά, αλλά και στον τελικό του διπλού, στο J30 τουρνουά της ITF στo Tsakhadzor της Αρμενίας.

Πολύ καλά ξεκίνησε η εμπειρία του Grand Slam Player Development για την Κατερίνα Ουσταμπασίδου, που συμπεριλήφθηκε στο ειδικό αυτό πρόγραμμα της ITF και μέσω αυτού θα αγωνιστεί αυτό το μήνα σε ορισμένα τουρνουά της ITF στα 18άρια στην Αρμενία.

Στο πρώτο της τουρνουά τα πηγαίνει περίφημα, πετυχαίνοντας δυο νίκες σήμερα, για να μπει στα ημιτελικά του μονού και στον τελικό του διπλού.

Στο μονό, η 15χρονη Ελληνίδα τενίστρια, με συμμετοχή σε αρκετά κορυφαία τουρνουά της Tennis Europe αλλά με ελάχιστες εμπειρίες από τουρνουά της ITF, έκανε πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στην Alisa Terentyeva, No.4 στο ταμπλό, με 6-2, 7-6 (5).

Η Terentyeva είχε ρεκόρ 16-1 νίκες στη φετινή σεζόν και έχει κερδίσει ITF τίτλο στα ίδια γήπεδα, τον περασμένο Μάρτιο.

Ήταν η 3η νίκη που έκανε στα γήπεδα του Tsakhadzor η Κατερίνα, χωρίς να απωλέσει σετ μάλιστα, αφού στους πρώτους δυο γύρους απέκλεισε εύκολα την Darya Ivanova με 6-2, 6-1 και την Hila Buhadana με 6-0, 6-0.

Στα ημιτελικά της χωμάτινης J30 διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει την Oliwia Sybicka από την Πολωνία με την οποία είναι συμπαίκτριες στα διπλά.

Κέρδισαν σήμερα τις Victoria Khastsaeva και Terentyeva με 6-2, 3-6, 10-8 σε πολύ κλειστό ματς, για να προκριθούν στον τελικό, όπου αύριο θα διεκδικήσουν τον τίτλο, είτε απέναντι στις Alisa Biziaeva, είτε στις Eva Gumenyuk και Diana Kaibara.

Αυτό είναι μόλις το 5ο τουρνουά στο ITF Circuit για την Κατερίνα, που προκρίθηκε στον 2ο ημιτελικό της στα μονά, καθώς και στον 2ο τελικό της στα διπλά. Ήταν ημιφιναλίστ στο μονό και φιναλίστ στο διπλό στο τουρνουά όπου έκανε το ντεμπούτο της στην ITF, το J60 της Πρέβεζας, ακριβώς έναν χρόνο πριν.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots