Ημιτελικά στο διπλό ο Καρνιάτης

 
Μαρίνος Καρνιάτης
Μαρίνος Καρνιάτης
tn team Σάββατο, 22 Ιουλίου 2023 - 14:12

Μια εβδομάδα μετά την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της καριέρας του σε τουρνουά της Tennis Europe, ο Μαρίνος Καρνιάτης ήταν ημιφιναλίστ στο διπλό ενός ακόμα διεθνούς τουρνουά στην Ολλανδία.

Ο αθλητής του Ο.Α. Αττικής, Νο.5 στα 14άρια στη χώρα μας, ήταν συγκεκριμένα ημιφιναλίστ στο χωμάτινο τουρνουά της 3ης κατηγορίας του Etten-Leur στην Ολλανδία, όπου έπαιξε μαζί με τον Πολωνό, Olivier Krupa.

Οι δυο τους είχαν bye για τα προημιτελικά, όπου κέρδισαν τον Γερμανό Shiro Bui και τον Ολλανδό Joris Van Linde με 6-0, 7-6 (5). Στα ημιτελικά, Καρνιάτης και Krupa γνώρισαν την ήττα από τους Ολλανδούς Mats Jutte και Ivan Van Ruiten, με 6-4, 6-1.

Ο Καρνιάτης, ο οποίος κέρδισε την προηγούμενη εβδομάδα το τουρνουά του Borne στα μονά, αυτή την εβδομάδα ηττήθηκε στον 1ο γύρο από τον Γάλλο qualifier, Shan Tsia King Fung, με 6-4, 6-1. Αξίζει να σημειωθεί πως μετά απ' αυτή τη νίκη ο Γάλλος έκανε άλλες δυο και έφτασε στην τελική 4άδα.

Στο Etten-Leur αγωνίστηκε και ο Στέλιος Ξενικάκης, ο οποίος έφτασε μέχρι τη 16άδα στα μονά και στα προημιτελικά του διπλού. Ο Ξενικάκης κέρδισε στην πρεμιέρα του τον Ολλανδό Timo Van Gils με 6-2, 6-3, αλλά ηττήθηκε στη συνέχεια από τον Γάλλο Mathis Adrot, No.8 στο ταμπλό, με 6-1, 6-0.

Στο διπλό έπαιξε μαζί με τον Πορτογάλο Luka Chekalin, με τον οποίο κέρδισαν τον Van Gils και τον Γερμανό Mete Breitbach με 6-1, 3-6, 10-7. Στα προημιτελικά τους "λύγισαν" έπειτα από ένα πολύ κλειστό ματς οι Νο.2 του ταμπλό, Alexander Figurovskiy και Mark Graziutin Tverskoj, με 6-1, 1-6, 10-8.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots