Εθνική αγοριών U12: Ήττα στις λεπτομέρειες από την Ουγγαρία

 
Εθνική αγοριών U12: Ήττα στις λεπτομέρειες από την Ουγγαρία
tn team Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2023 - 14:31

Η Εθνική μας ομάδα των αγοριών στα 12άρια έφτασε κοντά σε μια νέα νίκη στα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U12 στα Μούγλα της Τουρκίας, αλλά γνώρισε την ήττα από την Ουγγαρία με 2-1.

Στο ματς που άνοιξε το tie, o David Balazs έδωσε το προβάδισμα στην Ουγγαρία, κερδίζοντας τον Τάσο Θωμόπουλο με 6-4, 6-1.

Ο Ραφαήλ Παγώνης ισοφάρισε για την ομάδα μας στη συνέχεια, κερδίζοντας τον Vencel Fazekas με 7-6 (3), 6-1. Έτσι, έκανε το 2 στα 2 στις προσωπικές του μονομαχίες στα μονά γι' αυτή την εβδομάδα.

Στο διπλό, που καθόρισε και το τελικό αποτέλεσμα, ο Παγώνης και ο Νικόλας Μπικής ηττήθηκαν από τους Balazs και Fazekas με 6-4, 6-2.

Μετά και τα σημερινά αποτελέσματα, στον όμιλο μας η οικοδέσποινα Τουρκία βρίσκεται στην 1η θέση με 2 νίκες. Από μια νίκη έχουν Ουγγαρία και Ελλάδα, ενώ χωρίς νίκη είναι η Βουλγαρία.

Αύριο, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Τουρκία, έχοντας τη δυνατότητα να διεκδικήσει τη 2η, αλλά και την 1η θέση υπό προϋποθέσεις.

Θυμίζουμε πως στο τουρνουά συμμετέχουν 8 ομάδες που χωρίζονται σε 2 ομίλους. Οι 2 καλύτερες ομάδες το τουρνουά θα πάρουν την πρόκριση για την τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots