Ήττα από τη Γαλλία για την Εθνική αγοριών U16

 
Ήττα από τη Γαλλία για την Εθνική αγοριών U16
tn team Τετάρτη, 02 Αυγούστου 2023 - 21:03

Η Εθνική μας ομάδα στα αγόρια κάτω των 16 ετών γνώρισε την ήττα από την αντίστοιχη της Γαλλίας, πραγματοποιώντας μια καλή προσπάθεια στo Latiano της Ιταλίας.

Η ελληνική ομάδα αντιστάθηκε σθεναρά απέναντι στη δυνατή Γαλλία, αλλά οι "τρικολόρ" πήραν τη νίκη με 3-0 και την πρόκριση για την ημιτελική φάση του προκριματικού τουρνουά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U16, που διεξάγεται στο Latiano της Ιταλίας.

Στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, ο Pierre Antoine Faut επικράτησε του Στέφανου Πουρναρόπουλου με 6-4, 6-2.

Στη συνέχεια ο Ανδρέας Μεσσής πάλεψε για τρια σετ απέναντι στον Evan Jarzaguet, αλλά στο τέλος "λύγισε" με 7-5, 1-6, 6-0.

Έτσι, το διπλό απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους Γάλλους να το κερδίζουν και αυτό, αφού οι Alexis Berquier και Faut κέρδισαν τους Πουρναρόπουλο και Γιάννη Σακκά με 4-0, 4-1.

Η Γαλλία θα συνεχίσει να διεκδικεί την πρόκριση στην τελική φάση και αύριο θα αντιμετωπίσει τη Ρουμανία για την ημιτελική φάση του προκριματικού τουρνουά.

Η Ελλάδα θα παίξει στο consolation ταμπλό, διεκδικώντας πια την καλύτερη δυνατή κατάταξη, μεταξύ των θέσεων 5-8. Για το πρώτο από τα δυο tie που θα παίξει, θα αντιμετωπίσει αύριο το Ισραήλ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots