Μεγάλες νίκες και ημιτελικά ο Ιωαννάτος στα Σκόπια

 
Ο Σταύρος Ιωαννάτος
Ο Σταύρος Ιωαννάτος
tennisnews team Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 - 15:12

Ο Σταύρος Ιωαννάτος πέτυχε μεγάλες νίκες αυτή την εβδομάδα στα Σκόπια και έφτασε μέχρι την ημιτελική φάση του διεθνούς τουρνουά Neotel Open, της Tennis Europe.

Ο Ιωαννάτος έκανε μεγάλη πορεία και πέτυχε 4 νίκες αυτή την εβδομάδα στα Σκόπια της Βόρειας Μακεδονίας και στο διεθνές τουρνουά της 3ης κατηγορίας U16 της Tennis Europe, Neotel Open.

Στον 1ο γύρο κέρδισε εύκολα τον Luka Kirovski με 6-1, 6-1, ενώ στον 2ο γύρο απέκλεισε το Νο.1 του ταμπλό και Νο.85 στην Ευρώπη στα 16άρια, Marko Savija, με 7-5, 7-6 (4).

Ο Έλληνας αθλητής του Α.Ο. Π. Φαλήρου, Νο.13 στη χώρα μας στα 16άρια και Νο.986 στην Ευρώπη, έκανε κι άλλες μεγάλες νίκες στη συνέχεια, κερδίζοντας στον 3ο γύρο τον Gorjan Vukikjevikj (Νο.14 ταμπλό) με 6-2, 6-4, αλλά και τον Kristian Stefanov (Νο.11 ταμπλό) στα προημιτελικά με 6-4, 6-3.

Σήμερα η πορεία του ολοκληρώθηκε στα ημιτελικά, καθώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει και το εμπόδιο του Kristijan Janev, No.12 στο ταμπλό, από τον οποίο ηττήθηκε με 6-2, 6-1.

Στα Σκόπια αγωνίστηκαν κι άλλοι Έλληνες αθλητές αυτή την εβδομάδα. Ο Αντώνης Μαλαβάζος κέρδισε στο πρώτο του παιχνίδι τον Maksimilijan Aleksovski με 6-1, 6-3, αλλά ηττήθηκε στη συνέχεια από τον Uros Zivkovic, Νο.6 στο ταμπλό, με 6-7 (4), 6-1, 6-3, σε ένα πολύ κλειστό ματς.

Στο κυρίως ταμπλό των αγοριών αγωνίστηκαν ακόμα οι Δημήτρης Μελισσόγλου, Θωμάς Μπουρτσάλας, Φανούρης Χαραλαμπίδης και Κωνσταντίνος Προκοπίου, ενώ στο ταμπλό των κοριτσιών αγωνίστηκαν οι Ζωή Σπυροπούλου, Ασημίνα Προκοπίου και Βασιλική Κορωνάκη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots