Πρωταθλητής και στα μονά ο Μιχαλακόπουλος στην Ηλιούπολη

 
Πρωταθλητής και στα μονά ο Μιχαλακόπουλος στην Ηλιούπολη
tn team Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 - 17:02

Μια μέρα αφού κέρδισαν μαζί τον τίτλο στο διπλό, ο Άλκης Μιχαλακόπουλος επικράτησε σε έναν ωραίο τελικό του Ραφαήλ Γακόπουλου με 2-1 σετ και κατέκτησε τον τίτλο και στο μονό, στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe που ολοκληρώθηκε με επιτυχία σήμερα στα γήπεδα της Ηλιούπολης.

Ο Μιχαλακόπουλος, Νο.1 στο ταμπλό του Ilioupoli Cup, επικράτησε στον σημερινό τελικό του Γακόπουλου, Νο.3 στο ταμπλό, με 5-7, 6-4, 6-1, έπειτα από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι.

Κατέκτησε έτσι και τους δυο τίτλους στο τουρνουά της 3ης κατηγορίας U14 της Tennis Europe, που φιλοξενήθηκε στα χωμάτινα γήπεδα του Α.Ο.Α. Ηλιούπολης.

Άλλο ένα σετ είχε χάσει στην πορεία του μέχρι τον τίτλο ο αθλητής του O.Α. Φοίβος Λάρισας, ο οποίος είχε κερδίσει στον 1ο γύρο τον Νίκο Μητρόπουλο με 6-1, 6-0, στον 2ο τον Φίλιππο Μάλλιο με 6-0, 6-0, στα προημιτελικά τον Ορέστη Γιαννόπουλο με 2-6, 6-0, 6-2 και στα ημιτελικά τον Θάνο Ζαβουργιανό με 7-5, 7-5.

Αυτός ήταν ο 4ος τίτλος που κερδίζει σε 14άρι τουρνουά της Tennis Europe στα μονά, μετά από τα τρόπαια που κέρδισε πέρσι στις Σέρρες και φέτος σε Θεσσαλονίκη, Άρτα και Αθήνα. Συνολικά, έφτασε τους 7 τίτλους Tennis Europe στα μονά, ενώ έχει κατακτήσει και 5 στα διπλά.

Θυμίζουμε πως χθες στο διπλό, Μιχαλακόπουλος και Γακόπουλος είχαν κερδίσει τους Ζαβουργιανό και Θησέα Σιδεράκο στον τελικό του διπλού, με 6-2, 6-0.


Άλκης Μιχαλακόπουλος και Ραφαήλ Γακόπουλος

Σήμερα έγινε και ο τελικός του μονού κοριτσιών, όπου η Νο.1 του ταμπλό, Eva Ioana Cercel, επικράτησε δύσκολα της Νο.2, Jasmine Maria Stroe, με 6-2, 3-6, 7-6 (3).

Οι δυο Ρουμάνες ήταν οι δυο πρωταγωνίστριες και στο διπλό, όπου κέρδισαν στον χθεσινό τελικό τις Διόνη Κουκούλη και Αντωνία Παπαγαπητού με 6-4, 6-2.


Αντωνία Παπαγαπητού και Διόνη Κουκούλη

Δείτε όλα τα τελικά αποτελέσματα του Ilioupoli Cup

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots