Καλές εμφανίσεις για τον Θεοδοσιάδη στη Σόφια

 
Ο Κων/νος Θεοδοσιάδης ήταν φιναλίστ πριν λίγες εβδομάδες στο Ε3 36ης εβδομάδας, στην Ακαδ. Τένις Πανοράματος στη Θεσσαλονίκη
Ο Κων/νος Θεοδοσιάδης ήταν φιναλίστ πριν λίγες εβδομάδες στο Ε3 36ης εβδομάδας, στην Ακαδ. Τένις Πανοράματος στη Θεσσαλονίκη
tn team Σάββατο, 07 Οκτωβρίου 2023 - 19:50

Ο Κωνσταντίνος Θεοδοσιάδης είχε μια πολύ καλή εβδομάδα στη Σόφια της Βουλγαρίας και στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe που φιλοξενήθηκε στο κλαμπ της Λέφσκι, πετυχαίνοντας 3 νίκες και φτάνοντας μέχρι την προημιτελική φάση.

Σε ένα από τα πρώτα διεθνή τουρνουά της καριέρας του, το 3ο στο tour της Tennis Europe, ο Κωνσταντίνος Θεοδοσιάδης έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στη Σόφια της Βουλγαρίας και έφτασε ως τους "8" καλύτερους του Levski Sofia Cup, τουρνουά της 2ης κατηγορίας U12 της Tennis Europe.

O αθλητής του Ο.Α. Λιτόχωρου, Νο.10 στην Ελλάδα στα 12άρια, κέρδισε στη φάση των ομίλων τον Σκοπιανό Darjan Panovski με 6-1, 6-1, καθώς και τους Βούλγαρους Ivan Hristakiev με 6-4, 6-2 και Georgi Stavrev με 6-3, 6-0, για να πάρει την 1η θέση και την πρόκριση στα προημιτελικά.

Εκεί αντιμετώπισε τον Βούλγαρο Kamen Ivanov, από τον οποίο ηττήθηκε μετά από ένα πολύ κλειστό ματς, με 6-3, 7-6 (3).

Συμμετείχε και στο διπλό ο Έλληνας αθλητής, όπου έπαιξε μαζί με τον Βούλγαρο Boris Radkov. Στον 1ο γύρο οι δυο παίκτες ηττήθηκαν από τους Βούλγαρους Kaloyan Gaydadzhiev και Kamen Ivanov, με 6-4, 6-1. Ένα ζευγάρι που αργότερα έφτασε ως τον τελικό του τουρνουά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots