Ολοκλήρωσαν τις παρουσίες τους στη Rafa Nadal Academy Παγώνης και Κουκούλη

 
Ολοκλήρωσαν τις παρουσίες τους στη Rafa Nadal Academy Παγώνης και Κουκούλη
tn team Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 - 21:09

Ολοκλήρωσαν τις πορείες τους στο μεγάλο event της Tennis Europe στα 12άρια "Tennis Europe 12 & Under Festival" στη Rafa Nadal Academy ο Ραφαήλ Παγώνης και η Διόνη Κουκούλη, με τον πρώτο να πετυχαίνει 2 νίκες και να "αγγίζει" την πρόκριση στα προημιτελικά!

Ο Παγώνης έκανε πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση σήμερα, στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων, κερδίζοντας τον δυνατό αθλητή από τη Σερβία Viktor Visnic με 6-0, 6-1.

Ήταν η 2η νίκη του Έλληνα τενίστα στο τουρνουά, αφού χθες είχε κερδίσει και τον Ισπανό Beltran Serrano De Pablo Perez με 6-1, 6-2.

Δυστυχώς η πρόκριση στα προημιτελικά χάθηκε εξαιτίας της ήττας του από τον Vencel Fazekas στην πρεμιέρα του, καθώς ισοβάθμησε με τον Ούγγρο αθλητή και βγήκε 2ος στον όμιλο. Σε εκείνο το ματς ο Παγώνης ήταν πολύ κοντά αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με 7-6 (3), 7-6 (5).

Στο διπλό, ο Παγώνης έπαιξε μαζί με τον Τούρκο Bekir Devran Esendagli, αλλά ηττήθηκαν στον 1ο γύρο από τους Γάλλους Thomas Grevoul και Mario Vukovic με 6-3, 6-3.

Στο Tennis Europe 12 & Under Festival αγωνίστηκε με απευθείας πρόσκληση - όπως και ο Παγώνης - και η Διόνη Κουκούλη (οι προσκλήσεις έγιναν βάσει απόδοσης των παικτών στα τουρνουά Category 1 U12  της Tennis Europe της φετινής σεζόν), η οποία ολοκλήρωσε επίσης σήμερα την προσπάθειά της, γνωρίζοντας την ήττα από την Τουρκάλα Zeliha Nil Cukurluoglu με 6-3, 6-0.

Πήρε την 4η θέση στον όμιλό της η Κουκούλη, η οποία είχε ηττηθεί σε ένα πολύ κλειστό ματς στην πρεμιέρα της από την Ισπανίδα Ainara Garcia Jimenez με 6-2, 7-6 (5) και στη συνέχεια από την Ισραηλινή Ofir Manhard με 6-2, 6-2. Την 1η θέση στον όμιλο πήρε η Cukurluoglu.

Στα διπλά, η Κουκούλη έπαιξε με την Κροάτισσα Korana Barisic και είχαν φτάσει πολύ κοντά στη νίκη, ηττήθηκαν όμως τελικά από τις Cukurluoglu και Anna Shchavinska με 7-6 (6), 7-6 (4).

Τον Ραφαήλ και τη Διόνη στο Μανακόρ της Ισπανίας και στις εγκαταστάσεις της Rafa Nadal Academy συνόδευσε αυτή την εβδομάδα o αρχηγός της ελληνικής αποστολής, Βασίλης Παγώνης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots