Καλές εμφανίσεις για τον Μελίσσογλου στο Μπουργκάς

 
Καλές εμφανίσεις για τον Μελίσσογλου στο Μπουργκάς
tn team Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2023 - 12:56

O Δημήτρης Μελίσσογλου πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας και στο διεθνές τουρνουά της Tennis Europe στα 16άρια που φιλοξενήθηκε στο Tennis Club Avenue. Στο Μπουργκάς αγωνίστηκε και η Ελένη Χατζηαβραάμ.

Ο Μελίσσογλου ξεκίνησε την πορεία του από το ταμπλό των προκριματικών του TE U16 Oxycom Cup, όπου πέτυχε δυο άνετες νίκες, για να μπει στο κυρίως ταμπλό.

Στον 1ο γύρο κέρδισε τον Βούλγαρο Rangel Georgiev με 6-0, 6-0, ενώ στον 2ο γύρο επιβλήθηκε του επίσης Βούλγαρου Aleksandar Georgiev, με 6-1, 6-0.

Μπήκε έτσι στο κυρίως ταμπλό, όπου αντιμετώπισε για τον 1ο γύρο έναν ακόμα παίκτη από τη Βουλγαρία, τον Boris Bonev. Μετά από δυνατό ματς και μάχη, ο Bonev πήρε τελικά τη νίκη με 6-4, 2-6, 6-4.

Και στο διπλό τα πήγε καλά ο Μελίσσογλου, που έπαιξε μαζί με τον Erich Andrei Pop από τη Ρουμανία. Στον 1ο γύρο οι δυο τους κέρδισαν τους Βούλγαρους Brian Dimov και Kristian Stefanov με 6-3, 6-3, για να μπουν στα προημιτελικά.

Εκεί τους σταμάτησαν δυο άλλοι Βούλγαροι, οι Νο.2 του ταμπλό, Samuil Peshev και Kaloyan Shikov, που τους κέρδισαν με 6-4, 6-1.

Στο 16άρι τουρνουά (Category 3 Tennis Europe) του Μπουργκάς αγωνίστηκε και η Ελένη Χατζηαβραάμ, η οποία ηττήθηκε στον 1ο γύρο από την Έλενα Παπαδοπούλου (BUL), με 6-3, 6-0.

Η Παπαδοπούλου συνέχισε την πορεία της έως και τα ημιτελικά, κερδίζοντας ακόμα την Kira Chukhnina με 6-4, 7-5 και την Anastasiya Barzakova με 6-3, 6-2. Στα ημιτελικά ηττήθηκε από την κορυφαία του ταμπλό, Valeria Garnevska, με 6-0, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots