Την 3η θέση ο Παγώνης στο Orange Bowl (pics)

 
Την 3η θέση ο Παγώνης στο Orange Bowl (pics)
tn team Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 - 23:45

O Ραφαήλ Παγώνης ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στη σημερινή απονομή του εμβλματικού Orange Bowl, στην κατηγορία των 12 ετών.

Θυμίζουμε πως ο Έλληνας τενίστας ολοκλήρωσε χθες την προσπάθειά του στο πολύ σπουδαίο και ιστορικό τουρνουά - από τα σημαντικότερα juniors τουρνουά στον κόσμο - καθώς ηττήθηκε στα ημιτελικά από τον Fu Wang Choi με 6-2, 6-1.

Είχε μια πολύ καλή εβδομάδα στη Φλόριντα ο 12χρονος αθλητής του Ο.Α. Γλυφάδας, ο οποίος πέτυχε 5 νίκες για να φτάσει μέχρι την ημιτελική φάση.

Στον 1ο γύρο είχε κερδίσει τον Tanmay Konduri με 6-3, 6-1, ενώ στον 2ο γύρο απέκλεισε τον Carter Smallwood με 6-4, 6-0. Στον 3ο γύρο συνέτριψε τον Matthew Popa με 6-0, 6-0 και στον 4ο γύρο απέκλεισε το Νο.17 του ταμπλό, Geonho Kim, με 6-3, 7-5.

Για τα προημιτελικά κέρδισε τον Yuto Hisano με 6-1, 6-2 και μπήκε στην καλύτερη 4άδα του τουρνουά, όπου γνώρισε την ήττα με 6-2, 6-1 από τον Choi.

Ο Choi, ο οποίος είχε αποκλείσει και το Νο.1 του ταμπλό στα προημιτελικά, τον Tristan Asczenzo (6-1, 6-3), έπαιξε σήμερα στον τελικό και ηττήθηκε από τον Jang Junseo με 6-1, 7-5.

Ακολούθησε η απονομή των νικητών, με τον Παγώνη να βρίσκεται ανάμεσα στους νικητές και να ανεβαίνει στο τρίτο σκαλί του βάθρου, λαμβάνοντας και εκείνος το εμβληματικό τρόπαιο με τα πορτοκάλια.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Rafael Pagonis (@rafael_pagonis)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots