Το σήκωσε και στην Πάφο ο Παγώνης (pics)

 
Το σήκωσε και στην Πάφο ο Παγώνης (pics)
tn team Σάββατο, 25 Μαϊος 2024 - 16:01

Ο Ραφαήλ Παγώνης αναδείχθηκε πρωταθλητής και στην Πάφο, κερδίζοντας τον 2ο διαδοχικό του τίτλο σε τουρνουά της Tennis Europe και 5ο συνολικά στη χρονιά.

Ο Παγώνης συνεχίζει το νικηφόρο του σερί και μετά το Μάριμπορ, όπου την περασμένη εβδομάδα κέρδισε τους τίτλους στα μονά και στα διπλά, αυτή την εβδομάδα κατέκτησε ακόμα ένα 14άρι τουρνουά της Tennis Europe, στην Πάφο της Κύπρου.

Στον σημερινό τελικό του TE U14 Aphrodite Hills G3, ο Παγώνης επικράτησε του Κύπριου Μιχάλη Γενεθλίου, Νο.2 στο ταμπλό, με 6-3, 6-2.

Ολοκλήρωσε έτσι την άψογη εβδομάδα του στα χωμάτινα γήπεδα της Aphrodite Hills Tennis Academy ο Έλληνας αθλητής του Ο.Α. Γλυφάδας, Νο.1 στο ταμπλό, ο οποίος δεν έχασε ούτε ένα σετ στο τουρνουά.

Στον 1ο γύρο είχε κερδίσει τον Κύπριο Γιάννη Λεοντή με 6-1, 6-1, στον 2ο τον Αυστριακό Ricky Kletter με 6-0, 6-0, στα προημιτελικά τον Κύπριο Ανδρέα Κωνσταντίνου με 6-0, 6-2 και στα ημιτελικά τον επίσης Κύπριο Άθω Καρακατσιάνη με 6-4, 6-1.

Αυτός ήταν ο 2ος συνεχόμενος και ο 5ος τίτλος στα μονά στη φετινή σεζόν για τον Παγώνη, που κέρδισε και άλλους 2 τίτλους στα διπλά. Συνολικά, μαζί και με τα 12άρια, έφτασε τους 12 τίτλους στα μονά και 7 στα διπλά σε τουρνουά της Tennis Europe. 

Τέλος, στο τουρνουά των κοριτσιών της Πάφου τον τίτλο κέρδισε η Γερμανίδα Lilly Marie Greinert, η οποία κέρδισε στον τελικό την Κύπρια Άντρεα Γεωργίου Παπακυριακού με 1-6, 6-3, 6-1. 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots