Πρωταθλήτριες στη Λεμεσό Γορανίτη και Πρωιμάκη

 
Πρωταθλήτριες στη Λεμεσό Γορανίτη και Πρωιμάκη
tn team Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 - 13:40

Η Βασιλική Γορανίτη και η Μυρτώ Πρωιμάκη αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στο 16άρι τουρνουά της Tennis Europe στο Premier Tennis Club της Λεμεσού στην Κύπρο.

Άνευ αγώνα (walkover) στον τελικό, εξαιτίας και της απόσυρσης των αντιπάλων τους, Νο.1 του ταμπλό, Eva Ioana Cercel και Άντρεα Γεωργίου Παπακυριακού (εξαιτίας αποχώρησης της Cercel από την Κύπρο), η Βασιλική Γορανίτη και η Μυρτώ Πρωιμάκη κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό της διοργάνωσης της 3ης κατηγορίας U16 της Tennis Europe του Premier Tennis Club στη Λεμεσό.

Η Γορανίτη και η Πρωιμάκη, Νο.2 στο ταμπλό, είχαν περάσει με bye στα προημιτελικά, όπου κέρδισαν τις Ουκρανές Irma Chukhlich και Yelisaveta Kryva με 7-5, 6-2. Στη συνέχεια απέκλεισαν για τα ημιτελικά τις Maria Belova και Μέριλιν Σεραφίδου, με 6-1, 6-4.

Για την Πρωιμάκη αυτός ήταν ο 5ος τίτλος καριέρας σε διοργάνωση της Tennis Europe, 4ος στα διπλά και 3ος στα διπλά σε 16άρι τουρνουά - 1ος στη φετινή χρονιά. Για την Γορανίτη αυτός ήταν ο 1ος τίτλος καριέρας σε Tennis Europe τουρνουά.

Στα μονά, η Πρωιμάκη ολοκλήρωσε στα ημιτελικά την καλή της πορεία, μετά την ήττα της από τη Γεωργίου Παπακυριακού με 6-2, 6-4.

Από την Κύπρια είχε ηττηθεί την Πέμπτη και η Δήμητρα Κουμουτσέα, που ολοκλήρωσε στα προημιτελικά την καλή της πορεία, με 2-6, 6-4, 6-3.

Στο διπλό, η Χριστίνα Αμουργιανού και η Κουμουτσέα έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά, όπου ηττήθηκαν χθες από τις Cercel και Γεωργίου Παπακυριακού με 7-6 (1), 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots