Φιναλίστ η Μπεκιάρη, ημιφιναλίστ ο Τσοκανής στη Λεμεσό

 
Φιναλίστ η Μπεκιάρη, ημιφιναλίστ ο Τσοκανής στη Λεμεσό
tennisnews team Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 - 18:27

Τη 2η θέση στο τουρνουά της Tennis Europe της Λεμεσού πήρε η Ειρήνη Μπεκιάρη, ενώ στα ημιτελικά ολοκλήρωσε την πολύ καλή πορεία του στα αγόρια ο Θεόφιλος Τσοκανής.

Παίζοντας στον πρώτο της τελικό σε διοργάνωση της Tennis Europe, η Ειρήνη Μπεκιάρη έφτασε κοντά στην κατάκτηση του τίτλου, όμως μετά από ένα πολύ κλειστό ματς υπέστη τελικά την ήττα από τη Μαλτέζα Sophia Arpa, με 6-4, 7-6 (1).

Η αθλήτρια του Ροδιακού Ο.Α., Νο.5 στην Ελλάδα στα 12άρια, είχε μια φανταστική εβδομάδα στα χωμάτινα courts του Famagusta Tennis Club στη Λεμεσό.

Πήρε αρχικά την 1η θέση στο Group C στη φάση των ομίλων, χάνοντας μόνο 7 games σε 3 αναμετρήσεις. Είχε κερδίσει την Ουγγαρέζα Franciska Kuti με 6-1, 6-0, την Κύπρια Μαργαρίτα Κωνσταντίνου με 6-2, 6-0 και την Ισραηλινή Agam Shiran με 6-2, 6-2.

Στη συνέχεια κέρδισε την Κύπρια Αλεξία Στρίκα στα προημιτελικά με 3-6, 6-1, 10-5, ενώ στα ημιτελικά συνέτριψε με 6-0, 6-0 τη Ρωσίδα Maneshina Polina.

Στο τουρνουά των αγοριών, στα ημιτελικά ολοκλήρωσε σήμερα την πορεία του ο Θεόφιλος Τσοκανής, ο οποίος ηττήθηκε από τον Alexander Frolov με 6-3, 6-3.

Και ο Τσοκανής, αθλητής του Α.Ο.Α. Χαϊδαρίου και Νο.3 στην Ελλάδα στα 12άρια, είχε μια πολύ καλή εβδομάδα στα γήπεδα του Famagusta Tennis Club.

Στη φάση των ομίλων είχε κερδίσει τον Ουκρανό Timur Goncharenko με 6-0, 6-0, τον Κύπριο Σιλουανό Κορομιά με 6-0, 6-1 και τον Ούγγρο Niko Chernobrovkin με 4-6, 6-2, 10-6, για να πάρει την 1η θέση στο Group F.

Στη συνέχεια έπαιξε στα νοκ-άουτ, κερδίζοντας στα πορημιτελικά τον Αναστάση Μωσαϊκό από την Κύπρο με 7-6 (5), 6-0.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots