Φιναλίστ στο μονό η Κοσκινά στα Τίρανα

 
Φιναλίστ στο μονό η Κοσκινά στα Τίρανα
tn team Σάββατο, 25 Μαϊος 2024 - 13:45

Μετά τον τίτλο στο διπλό, η Δέσποινα Κοσκινά πήρε τη 2η θέση στο μονό, στο διεθνές τουρνουά της ITF στα Τίρανα της Αλβανίας.

Η 15χρονη Ελληνίδα τενίστρια δεν τα κατάφερε σήμερα απέναντι στην πολύ δυνατή και φορμαρισμένη Tea Kovacevic από τη Βοσνία, γνωρίζοντας την ήττα στον τελικό με 6-0, 6-0. Να σημειωθεί πως η Kovacevic μετράει 16 διαδοχικές νίκες στο ITF Tour και κέρδισε τον 3ο συνεχόμενο τίτλο της σε ITF τουρνουά.

Για την Κοσκινά, που αγωνίστηκε συνολικά για 6η φορά σε ITF διοργάνωση, ήταν ο 1ος της τελικός στα μονά στο ITF Circuit, στο hard court τουρνουά του National Sport Park στα Τίρανα της Αλβανίας.

Για να φτάσει έως εδώ, χρειάστηκε να κερδίσει τις Ekaterina Ryabtsova (6-1, 6-0), Leah Baroudi (5-7, 6-3, 7-6), Emma Fulvia Wiesenfeld (7-5, 6-3) και Amanda Nai (4-0, εγκατάλειψη).

Όλα αυτά, ενώ χθες κατέκτησε τον τίτλο στο διπλό της διοργάνωσης των Τιράνων, μαζί με τη Λυδία Παναγιωτίδου, κερδίζοντας στον τελικό τις Γαλλίδες Elise Lesigne και Lison Tapin με 7-6 (6), 6-1. Ήταν ο 1ος τίτλος σε ITF τουρνουά για την Κοσκινά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots