Πρωταθλήτρια στο Ουλμ η Παρασκευοπούλου

 
Πρωταθλήτρια στο Ουλμ η Παρασκευοπούλου
tn team Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024 - 21:14

Η Χρυσούλα Παρασκευοπούλου κατέκτησε τον τίτλο στο διπλό του Muller Junior Cup στο Ουλμ της Γερμανίας, μαζί με την Ουκρανή Polina Skliar.

Τον 4ο τίτλο της στη φετινή σεζόν κατέκτησε η Χρυσούλα Παρασκευοπούλου, η οποία αναδείχθηκε νικήτρια στο χωμάτινο τουρνουά της 2ης κατηγορίας U16 της Tennis Europe, Muller Junior Cup, στο Ουλμ της Γερμανίας.

Η Παρασκευοπούλου και η Ουκρανή συμπαίκτριά της, Skliar, Νο.1 στο ταμπλό, κέρδισαν μετά από έναν πολύ ωραίο τελικό σήμερα την Καζάκα Kristina Kruchenko και την Τουρκάλα Esila Toklu, Νο.2 στο ταμπλό, με 7-6 (4), 6-7 (3), 10-6.

Νωρίτερα στο τουρνουά, Παρασκευοπούλου και Skliar είχαν περάσει με walkover τις Γερμανίδες Mina Nur Akdogan και Zeynep Aleyna Akdogan, κέρδισαν στη συνέχεια τις Ιταλίδες Ilaria Pennati και Alessandra Zotti με 6-1, 6-1, ενώ στα ημιτελικά απέκλεισαν την Τουρκάλα Yasemin Eiselmeier και την Ουγγαρέζα Lotti Teker, Νο.3 στο ταμπλό, με 7-6 (3), 5-7, 10-2.

Αυτός ήταν ο 4ος τίτλος στη χρονιά για την Παρασκευοπούλου, που κέρδισε τα μονά και τα διπλά στο Crna Reka Open στο Καβάνταρτσι τον προηγούμενο μήνα, ενώ τον Απρίλιο κέρδισε τον τίτλο στα διπλά του τουρνουά της Les Raquettes Tennis Academy στη Θεσσαλονίκη.

Στα 16άρια ήταν ο 6ος τίτλος για την αθλήτρια της Collective Tennis School (5 διπλό, 1 μονό), ενώ σε όλες τις κατηγορίες ήταν ο 7ος τίτλος της σε Tennis Europe διοργάνωση (5 διπλό, 2 μονό).

Η Παρασκευοπούλου έπαιξε και στο μονό του Ουλμ, όπου ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στα προημιτελικά. Κέρδισε τη Γερμανίδα Emmy Muller με 6-4, 6-4 και την Ελβετίδα Heidi Schmal με 6-1, 6-0, αλλά ηττήθηκε στη συνέχεια από τη Γερμανίδα Ana Miovcic με 3-6, 6-1, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots