Εθνική κοριτσιών U12: Κέρδισε τη Λετονία και βγήκε 3η στον όμιλο

 
Εθνική κοριτσιών U12: Κέρδισε τη Λετονία και βγήκε 3η στον όμιλο
tn team Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024 - 17:46

Η Εθνική μας ομάδα των κοριτσιών U12 πέτυχε την πρώτη της νίκη στο προκριματικό τουρνουά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος European Summer Cups και πήρε την 3η θέση στον όμιλό της.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που βρίσκεται στο Ντενιζλί της Τουρκίας με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Νίκο Αλεξίου, επιβλήθηκε της Λετονίας με 3-0 και πήρε την 3η θέση στο Group A του προκριματικού τουρνουά της Ζώνης Δ' του European Summer Cups U12.

Μετά τις ήττες από την Τουρκία και την Εσθονία, με τα δυο tie να κρίνονται αμφότερα στο διπλό και την ομάδα μας να στέκεται πολύ καλά, η Ελλάδα πέτυχε και την πρώτη νίκη σήμερα, "καθαρίζοντας" το tie από τα μονά.

Στο πρώτο rubber η Ειρήνη Μπεκιάρη επικράτησε της Agnese Jubele με 6-2, 7-5. Για την Ειρήνη ήταν η 3η νίκη σε προσωπική της μονομαχία, παραμένοντας μέχρι τώρα αήττητη στα μονά (3-0)!

Στη συνέχεια η Ιωάννα Τσεπετονίδου επιβλήθηκε της κορυφαίας της λετονικής ομάδας, Heidija Saulite, με 6-1, 6-0, για να "σφραγίσει" την ελληνική νίκη και την 3η θέση του ομίλου.

Στο διπλό οι Τσεπετονίδου και Χαρά Τσολή έβαλαν το κερασάκι στην τούρτα, κερδίζοντας τις Gabriela Jaunzeme και Jubele με 6-2, 6-3.

Αύριο θα ολοκληρωθεί αυτό το όμορφο ταξίδι της ελληνικής αποστολής στο Ντενιζλί, με την ομάδα των κοριτσιών να παίζει στον αγώνα για την 5η θέση του τουρνουά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots