Διεθνής διάκριση για το Παγκόσμιο Senior τουρνουά τένις Rhodes Open

 
Διεθνής διάκριση για το Παγκόσμιο Senior τουρνουά τένις Rhodes Open
tennisnews team Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2020 - 15:04

Οι εξαιρετικές διοργανώσεις του ΡΟΑ και στην προκειμένη περίπτωση τα τουρνουά ITF Senior, τυγχάνουν πλέον της απόλυτης αναγνώρισης και από τη διεθνή ομοσπονδία αντισφαίρισης (International Tennis Federation).

Οι άψογες υπηρεσίες, το υψηλό επίπεδο του τουρνουά αλλά και η οργάνωση κάθε χρόνο, έδωσαν το δικαίωμα στη διεθνή ομοσπονδία να ευχαριστήσει με επιστολή της και να βραβεύσει, το Ροδιακό Όμιλο Αντισφαίρισης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Συγχαρητήρια, το τουρνουά σας συμπεριλαμβάνεται για το 2021 στο πρόγραμμα αναγνώρισης διακεκριμένων διοργανώσεων Senior ITF . Αυτό, το νέο βραβείο για το 2021 στοχεύει στην αναγνώριση των τουρνουά που προσφέρουν εξαιρετικά δρώμενα και λαμβάνουν τα πιο θετικά σχόλια, προσφέροντας υπέροχες εμπειρίες στους αθλητές.

H ITF σας ευχαριστεί για την υποστήριξη σας και τις ευκαιρίες που δίνετε σε πολλούς αθλητές, να παίξουν και να απολαύσουν εξαιρετικό ανταγωνισμό και να απολαύσουν τα πολλά διαφορετικά προνόμια που παρέχει το τουρνουά.

Οι εκδηλώσεις του τουρνουά, η επικοινωνία και η συνολική εμπειρία είναι σημαντικοί παράγοντες για τους παίκτες που συμμετέχουν. Το συνολικό επίπεδο και η ικανοποίηση των παικτών είναι σταθερά σε πολύ καλά επίπεδο και στα 502 senior τουρνουά που γίνονται κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο, όμως το τουρνουά σας έχει αναγνωριστεί απ’ όλους τους αθλητές πως παρείχε εξαιρετικές υπηρεσίες και άφησε στους συμμετέχοντες τις καλύτερες εμπειρίες της κατηγορίας του.

Όλα τα τουρνουά του 2019 και 2020 αξιολογήθηκαν ως προς τα παρακάτω κριτήρια. Αυτό περιλάμβανε απαντήσεις από τουλάχιστον 10% των παικτών που συμμετείχαν σε ερωτηματολόγια μετά την διοργάνωση και σε έρευνα που έγινε μετά την ικανοποιητική ολοκλήρωση της έκθεσης των διαιτητών και τις έγκαιρες και ακριβείς αναφορές της ITF. Μετά την αξιολόγηση τα τουρνουά που έλαβαν την καλύτερη βαθμολογία ικανοποίησης παικτών έχουν και την διάκριση.

Είμαστε πολύ ευτυχείς που αναγνωρίζουμε την επιτυχία του τουρνουά σας και ευχαριστούμε όλους αυτούς που συμμετείχαν στον προγραμματισμό και την πραγματοποίηση της εκδήλωσης και ελπίζω ότι αυτή η αναγνώριση θα σας παρακινήσει να συνεχίσετε να προσφέρετε μια φανταστική εμπειρία/

Ως αποδέκτης του βραβείου, ένα ειδικό σήμα αναγνώρισης θα εμφανίζεται στο Καλεντάρι τουρνουά του ιστότοπου της ITF πριν από την επόμενη διοργάνωση».

Τα 19 Τουρνουά της συγκεκριμένης κατηγορίας που διακρίθηκαν σε όλο τον κόσμο είναι:

S200 - Torneo Internacional Copa Sporta Frances, Santiago, Chile
S200 - ITF Seniors Open, Mogi das Cruzes, Brazil
S200 - London Hunt Club ITF Senior Championships, Ontario, Canada
S200 - SET Marrakech, Marrakech, Morocco
S200 - Tweed Coast Seniors, New South Wales, Australia
S200 - Hong Kong Super Seniors Tournament, Hong Kong
S200 - Robinson Club Khao Lak World Tour, Khao Lak, Thailand
S200 - I Torneo 'Carmen Perea', Montemar/Alicante, Spain
S200 - IV Torneo 'Carmen Perea', CIT/Madrid, Spain
S200 - Bucha Cup, Bucha, Ukraine
S200 - 3rd Town of Rezzato Trophy, Brescia, Italy
S200 - 10. Madainitennis Seniors Open, St. Poelten, Austria
S200 - Zabrze Cup, Zabrze, Poland
S200 - XII Prijedor Open, Prijedor, Bosnia and Herzegovina
S200 - Rhodes Open, Rhodes, Greece
S200 - Simba Invest Trophy, Bacau, Romania
S200 - Everyball Tennis Seniors, Halton, Great Britain
S200 - Robinson Club Camyuva World Tour, Camyuva, Turkey
S200 - MINI Bonkowscy & WILSON Open, Kolobrzeg, Poland

To RHODES OPEN είναι ένα από τα 19 Τουρνουά της από όλο τον κόσμο που έγιναν αποδέκτες αυτής της τιμητικής διάκρισης και αποτελεί επιβράβευση για τον ΡΟΑ την συνδιοργανώτρια Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον ΔΟΠΑΡ αλλά και όλοκληρη την τενιστική κοινότητα του νησιού.

Η πολύ καλή διάθεση όλων των αθλητών του νησιού, η φιλοξενία και η ευγένια όλων έφερε την μεγάλη αυτή διάκριση στο νησί.



ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ RHODES OPEN:

Το Rhodes Open είναι ένα παγκόσμιο τουρνουά της κατηγορίας Senior δηλαδή, αφορά άνδρες και γυναίκες άνω των 30 ετών σε κατηγορίες, ανα 5 χρόνια στα μονα και ανα 10 χρόνια στα διπλά έως την ηλικία των 85 ετών. Για πρώτη φορά η συνδιοργάνωση αυτή του Ρ.Ο.Α. με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Ρόδου διεξήχθη τον Απρίλιο του 2017 ξεκινώντας από την κατηγορία G5 (Grade 5 η πιο χαμηλή) και είναι ένα από τα 6 ITF Senior τουρνουά που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στην Ελλάδα. Σε χρονικό διάστημα δύο ετών, το τουρνουά της Ρόδου αναβαθμίστηκε δυο κατηγορίες και αυτό σημαίνει ότι η άψογη διοργάνωση δεν πέρασε απαρατήρητη.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα και αυτό που έκανε τους συμμετέχοντες να γίνουν repeaters φέρνοντας κάθε χρόνο όλο και περισσότερους φίλους ήταν η συμπεριφορά των μελών του Ρ.Ο.Α. και όλης της τενιστικής οικογένειας του νησιού. Όλοι αγκάλιασαν από την πρώτη φορά το τουρνουά και έσπευσαν να πάρουν μέρος, να συμμετέχουν να γεμίσουν όλα τα ταμπλό αλλά και να αναδείξουν την ελληνική φιλοξενία παρέχοντας κάθε βοήθεια και κάνοντας φίλους πολλούς. Στην προβλεπόμενη βραδιά των αθλητών με τους ελληνικούς χορούς και τις εκδηλώσεις, τενίστες απ’ όλο τον κόσμο σε μια παρέα δημιουργούν κοινές εμπειρίες και φιλίες, σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης.

Το συγκεκριμένο τουρνουά είναι η επιτομή του αθλητικού τουρισμού καθώς διαρκεί μια εβδομάδα λόγω των πολλών ηλικιακών κατηγοριών και πραγματοποιείται στην αρχή της τουριστικής περιόδου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots