Ήττες για Παπαμιχαήλ και Ματούλα, πρόκριση στο διπλό για Σακελλαρίδη

 
Μάρθα Ματούλα
Μάρθα Ματούλα
tn team Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 - 18:04

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ και η Μάρθα Ματούλα δεν κατάφεραν να μπουν στη 16άδα της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων της Σεβίλλης. Στα προημιτελικά του διπλού προκρίθηκε η Σαπφώ Σακελλαρίδη.

Η Παπαμιχαήλ γνώρισε την ήττα από την Ισπανίδα Yvonne Cavalle-Reimers στην πρεμιέρα της στο χωμάτινο τουρνουά των 25.000 δολαρίων της Σεβίλλης, με 6-2, 6-4, μένοντας έτσι νωρίς εκτός συνέχειας στη διοργάνωση.

Εκτός έμεινε και η Μάρθα Ματούλα, που είχε την καλύτερη εβδομάδα της πριν λίγες μέρες στη Σωζόπολη της Βουλγαρίας, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του τοπικού τουρνουά των 15.000 δολαρίων. Αυτή την εβδομάδα η 24χρονη Ελληνίδα δοκίμασε τις δυνάμεις της σε ένα τουρνουά 25.000 δολαρίων και τα πήγε αρκετά καλά στον αγώνα του 1ου γύρου με την Ιταλίδα Martina Di Giuseppe, No.8 στο ταμπλό και Νο.283 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, παρά την ήττα της με 6-3, 6-4.

Στα προκριματικά του τουρνουά της Σεβίλλης συμμετείχε η 18χρονη Σαπφώ Σακελλαρίδη, η οποία κέρδισε τη Βραζιλιάνα Luana Plaza Araujo με 6-0, 6-2 και μπήκε στον τελευταίο γύρο των προκριματικών, εκεί όμως ηττήθηκε από τη Ρουμάνα Andreea Amalia Rosca με 6-2, 6-0.

Παρόλα αυτά η Σακελλαρίδη είναι η μοναδική Ελληνίδα παίκτρια που έχει ακόμα ανοιχτές υποχρεώσεις στο τουρνουά, αφού σήμερα κέρδισε στην πρεμιέρα της στο διπλό, με παρτενέρ την Ινδή Sathwika Sama. Οι δυο παίκτριες κέρδισαν την Ινδή Sowjanya Bavisetti και την Ιρλανδή Beatrice Laura Pirtac με 6-0, 6-3 και θα παίξουν στα προημιτελικά με τη Γαλλίδα Diane Parry και την Κινέζα Xiaodi You, Νο.3 στο ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots