Προκρίθηκε στα ημιτελικά η Ματούλα

 
Μάρθα Ματούλα
Μάρθα Ματούλα © Bildbyrån/Jesper Zerman
tn team Παρασκευή, 05 Νοεμβρίου 2021 - 15:24

Η Μάρθα Ματούλα έχασε μόνο 2 games από τη Sofia Milatova και πήρε ακόμα μια μεγάλη πρόκριση, για τα ημιτελικά της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων του Lyttos Beach στο Ηράκλειο. "Λύγισαν" στα προημιτελικά ο Αριστοτέλης Θάνος και η Ελένη Χριστοφή.

Μια ακόμα πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Μάρθα Ματούλα, η οποία επιβλήθηκε της Sofia Milatova, No.5 στο ταμπλό και Νο.762 στην παγκόσμια κατάταξη, για να προκριθεί στα ημιτελικά του τουρνουά των 15.000 δολαρίων της ITF που φιλοξενείται στο Lyttos Beach του Ηρακλείου.

Η 24χρονη Ελληνίδα προηγήθηκε με 4-0, κάνοντας ένα φανταστικό ξεκίνημα. Η Σλοβάκα αντίπαλή της μείωσε σε 4-2, αλλά η Μάρθα κυριάρχησε κατά κράτος και κέρδισε 8 games στη σειρά, για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.

Στα ημιτελικά της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων, η Ματούλα θα αντιμετωπίσει τη Γερμανίδα Anna Gabric, Νο.4 στο ταμπλό και Νο.691 στον κόσμο, που κέρδισε νωρίτερα την Ελένη Χριστοφή με 6-2, 6-1.

Στα προημιτελικά "λύγισε" και ο Αριστοτέλης Θάνος, που έκανε καλό παιχνίδι απέναντι στον Αμερικανό Kyle Seelig, Νο.4 στο ταμπλό και Νο.748 στον κόσμο, αλλά υπέστη την ήττα με 6-1, 7-5.

Ο Αριστοτέλης έπαιξε και στα ημιτελικά του διπλού, μαζί με τον Σέργη Κυρατζή από την Κύπρο. Οι δυο τους γνώρισαν την ήττα από τους κορυφαίους του ταμπλό, τον Σουηδό Markus Eriksson και τον Ελληνοαυστραλό Matthew Romios, με 6-2, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots