Πρόκριση στο διπλό για την Παπαμιχαήλ

 
Δέσποινα Παπαμιχαήλ
Δέσποινα Παπαμιχαήλ © Jimmie48 / WTA
tn team Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 - 10:42

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ προκρίθηκε στα προημιτελικά του διπλού στη διοργάνωση των 25.000 δολαρίων του Κανκούν, μαζί με την Πολωνή Paula Kania. Στο μονό των ανδρών, εκτός προημιτελικών έμεινε ο Μιχάλης Περβολαράκης.

Ο Περβολαράκης έπαιξε σε πολύ ανταγωνιστικό επίπεδο για ένα σετ απέναντι στον Κολομβιανό Alejandro Gonzalez, έναν παίκτη που έχει φτάσει μέχρι το Νο.70 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ (τώρα βρίσκεται στο Νο.428), αλλά το έχασε στο tie-break κι έπειτα "λύγισε", γνωρίζοντας την ήττα με 7-6 (1), 6-0.

Θυμίζουμε πως ο Περβολαράκης είχε δώσει ακόμα έναν δυνατό αγώνα στο Κανκούν, απέναντι στον Καναδό Peter Polansky, Νο.279 στον κόσμο και άλλοτε Νο.110, με τον οποίο ήταν ισόπαλος στο 5-5, όταν εγκατέλειψε.

Στο Κανκούν βρίσκεται και η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία κέρδισε στο διπλό μαζί με την Πολωνή Paula Kania, τη Γιαπωνέζα Chisa Hosonuma και την Πορτογαλίδα Ana Filipa Santos, με 7-6 (2), 6-4.

Η 29χρονη Ελληνίδα, η οποία στο μονό έχασε στον 1ο γύρο από την Καναδή Stacey Fung με 2-6, 4-6, θα διεκδικήσει απόψε την πρόκριση στα ημιτελικά, ενάντια στην Αμερικανίδα Hanna Chang και στην Ελβετίδα Lulu Sun.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots