Στο κυρίως ταμπλό της Αττάλειας η Σακελλαρίδη

 
Στο κυρίως ταμπλό της Αττάλειας η Σακελλαρίδη
tn team Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 - 17:25

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη επιστρέφει στα βασικά ταμπλό, καθώς μπήκε στο 25άρι της Αττάλειας μέσα από τα προκριματικά, κερδίζοντας άνετα σήμερα την Ισπανίδα Claudia Hoste Ferrer.

Η Σακελλαρίδη έχασε μόλις ένα game στη σημερινή της αναμέτρηση, συντρίβοντας την Hoste Ferrer με 6-0, 6-1 σε 64 μόλις λεπτά.

Ήταν η 3η νίκη για τη 18χρονη Ελληνίδα στο τουρνουά, αφού τις προηγούμενες μέρες κέρδισε ακόμα την Τουρκάλα Melis Ayda Uyar με 6-0, 3-6, 10-5 και τη Γαλλίδα Lucie Nguyen Tan με 6-4, 6-3.

Μετά από δυο συνεχόμενες εβδομάδες σε Sharm El Sheikh και Αττάλεια όπου οι προσπάθειές της ολοκληρώθηκαν στα προκριματικά, η 18χρονη Σαπφώ, Νο.504 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, επιστρέφει στα βασικά ταμπλό και θα αντιμετωπίσει αύριο τη Ρωσίδα Amina Anshba για μια θέση στην τελική 16άδα.

Στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων των ανδρών, αγωνίστηκαν οι Πέτρος Τσιτσιπάς, Μιχάλης Σακελλαρίδης, Στέφανος Σακελλαρίδης και Αριστοτέλης Θάνος, που δεν κατάφεραν να μπουν στο κυρίως ταμπλό.

Ο Αριστοτέλης Θάνος αναμετρήθηκε με τον Στέφανο Σακελλαρίδη στον 1ο γύρο αλλά στάθηκε πολύ άτυχος και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει μετά από μόλις 3 games και ενώ προηγούταν με 2-1. Ο Σακελλαρίδης πέρασε στον 2ο προκριματικό γύρο, όπου ηττήθηκε από τον Ισπανό Alex Marti Pujolras, No.4 στο ταμπλό, με 6-2, 6-3.

Ο Μιχάλης Σακελλαρίδης γνώρισε την ήττα από τον Ρουμάνο Mircea Alexandru Jecan, Νο.7 στο ταμπλό, με 6-3, 6-2, ενώ ο Πέτρος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Σκοπιανό Tomislav Jotovski με 7-5, 1-6, 10-5.

Στο διπλό, ο Στέφανος Σακελλαρίδης και ο Ιάπωνας Taiyo Yamanaka ηττήθηκαν σήμερα από τον Ουκρανό Oleksil Krutykh και τον Αργεντινό Juan Pablo Paz, No.2 στο ταμπλό, με 3-6, 3-6. Αύριο θα παίξουν οι Πέτρος Τσιτσιπάς και Αριστοτέλης Θάνος, που θα αντιμετωπίσουν τον Ρώσο Alexander Shevchenko και τον Τούρκο Togan Tokac.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots