"Λύγισε" μετά από 3,5 ώρες η Παπαμιχαήλ

 
"Λύγισε" μετά από 3,5 ώρες η Παπαμιχαήλ
tn team Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 - 22:12

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έδωσε μια μάχη 3 ωρών και 36 λεπτών με την Ισπανίδα Irene Burillo Escorihuela, γνωρίζοντας την ήττα στο tie-break του 3ου σετ. Πρόκριση στα διπλά για την Ελληνίδα.

Η Παπαμιχαήλ έδωσε μια πολύ μεγάλη μάχη με την Escorihuela, με την οποία έμεινε στο γήπεδο για περισσότερο από 3,5 ώρες, για τον 1ο γύρο του τουρνουά των 25.000 δολαρίων της Χάβρης. Παρά το γεγονός πως είχε τις ευκαιρίες της, η 29χρονη Ελληνίδα γνώρισε τελικά την ήττα με 7-5, 3-6, 7-6 (2).

Στο 1ο σετ η Παπαμιχαήλ είχε το προβάδισμα με 4-2, αλλά η Ισπανίδα κέρδισε τα 5 από τα 6 επόμενα games και το κατέκτησε με 7-5. Στο 2ο σετ η Escorihuela προηγήθηκε με 3-2, αλλά ήταν η σειρά της Δέσποινας να περάσει στην αντεπίθεση, κερδίζοντας τα 4 επόμενα games για να το γυρίσει και να το κατακτήσει με 6-3.

Η μάχη κορυφώθηκε στο 3ο σετ, στο οποίο η Δέσποινα επέστρεψε από το 1-3 και αργότερα από το 4-5 και προηγήθηκε με 6-5, φτάνοντας πολύ κοντά στη νίκη. Έφτασε 2 πόντους μακριά από την πρόκριση η 29χρονη πρωταθλήτριά μας, αλλά η Escorihuela έστειλε το σετ στο tie-break, όπου προηγήθηκε με 6-0. Η Δέσποινα μείωσε σε 6-2, αλλά η Ισπανίδα αξιοποίησε το 3ο της match point και ολοκλήρωσε τη νίκη της.

Παρά την εξαντλητική της μάχη στο μονό, η Παπαμιχαήλ έκλεισε με χαμόγελο τη μέρα της, καθώς μαζί με την Ισπανίδα Marina Bassols Ribera κέρδισαν στο διπλό τις Tereza Mrdeza και Marine Partaud με 6-2, 6-1.

Στα ημιτελικά της χωμάτινης διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων που φιλοξενείται στη Χάβρη της Γαλλίας, Bassols Ribera και Παπαμιχαήλ θα αντιμετωπίσουν τη Λετονή Diana Marcinkevica και την Αμερικανίδα Chiara Scholl.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots