Πρωταθλήτρια η Χριστοφή στο Ηράκλειο

 
Πρωταθλήτρια η Χριστοφή στο Ηράκλειο
tn team Σάββατο, 04 Ιουνίου 2022 - 19:46

Η Ελένη Χριστοφή και η συμπαίκτριά της Gabriella Da Silva Fick, αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στο διπλό του τουρνουά των 15.000 δολαρίων αυτής της εβδομάδας στο Lyttos Beach του Ηρακλείου στην Κρήτη.

Τον 6ο τίτλο της σε ITF Pro διοργάνωση κατέκτησε η Ελένη Χριστοφή στο Lyttos Beach στην Κρήτη, 2ο στη φετινή σεζόν, καθώς μαζί με την Αυστραλή Da Silva Fick κέρδισε στον σημερινό τελικό τις Mariia Bergen και Beatris Spasova με 6-0, 6-1 σε 52 μόλις λεπτά.

Ήταν μια φανταστική εβδομάδα για τις Χριστοφή και Da Silva Fick, που δεν έχασαν ούτε ένα σετ στα χωμάτινα γήπεδα του Lyttos Beach. Στον 1ο γύρο είχαν κερδίσει τις Deanne Choo και Isabella Lynch με 6-0, 6-1, στα προημιτελικά τις Iveta Dapkute και Simona Ogescu με 6-4, 7-5 και στα ημιτελικά τις Vanessa Ersoz και Kajsa Rinaldo Persson με 6-3, 6-4.

Ήταν ο 2ος φετινός τίτλος για τη Χριστοφή στα διπλά ITF Pro διοργάνωσης μετά το τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Monastir στην Τυνησία, που είχε κερδίσει μαζί με τη Μιχαέλα Λάκη τον περασμένο Μάρτιο. Συνολικά ήταν ο 6ος επαγγελματικός τίτλος ITF για την 23χρονη Ελληνίδα, που είχε κερδίσει άλλους 2 την περσινή χρονιά και άλλους 2 το 2015, πριν πάει στο πανεπιστήμιο της Georgia, όπου σπούδασε και αγωνίστηκε για το κολεγιακό πρωτάθλημα για 4 χρόνια.

Ακόμα μια ελληνική παρουσία είχαμε σήμερα στα γήπεδα του Lyttos Beach, αυτή της Γαλάτειας Μεσοχωρίτου, που έκανε ένα φανταστικό τουρνουά και έφτασε μέχρι τα ημιτελικά στα μονά, σήμερα όμως γνώρισε την ήττα από τη Σλοβάκα Irina Balus, με 7-5, 6-1.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots